Tentahelg

Första tentan på universitetet närmar sig med stormsteg. Det här med tentaångest inte särskilt kul så jag ser framemot när detta är över. I fredags hade vi sista föreläsningen för denna kurs och efter den så blev det plugg innan jag fick skynda mig hem där Sandra väntade på mig. Bjöd över frugan min på middag och idol-mys vilket var hundra år sen men hur trevligt som helst. Fick andas några sekunder och inte tänka på något. Hur bra är det inte att jag har min Sandra här, vad skulle jag göra utan henne!?
Igår var den tråkigaste lördagen på längre. Befann mig på universitetet och pluggade större delen av dagen men tur är det att jag har hittat några riktigt fina klasskompisar så vi kan hålla varandra motiverade osv. Sen när det blev dax att cykla hem så hade jag punka, varför ska det just hända mig? FUCK IT. Blir att gå de kommande dagarna nu :)))) Tur att en go kompis väntade på mig med kramar och mat från Max då jag kom hem. Blev en snabb middagsdejt innan det var dax att plugga igen och kvällen avslutade jag med choklad och Johan Falk. 
Idag har det inte blivit många knop gjorda, har försökt plugga men det har gått sisådär. Håller mina tummar och tår att jag klarar mig igenom detta haha... Ska fortsätta med plugget nu så jag får gå och lägga mig nån gång, har varit vaken sen halv sex i morse för att jag inte kunde sova, va hende?
 
Enda bilden från helgen är från Sandras mystory.

Går på moln

Efter en tuff vecka i pite/skellefte så landade jag hemma i fredags. Hade en lugn helg för jag var verkligen i behov att ta igen lite sömn. Nu börjar vardagen om igen efter en veckas uppehåll. Snart börjar det bli slutet på denna kurs så en himla massa plugg har jag framför mig. Ovanligt? Nej verkligen inte. Idag fick jag veta att jag blev godkänd på första kursen samt VFU-kursen och det känns så himla bra. Blev en liten egoboozt och en spark i baken att klara denna kurs också. Har inte ägnat någon tid alls till plugget sen jag kom hem utan jag har gjort annat nödvändigt, matlådor och "storstädat" läggan. Nu kallar sängen, vill försöka vara människa i veckan. 
 
Önskar jag hade min prins här.

Vi har visat hela världen att det inte spelar någon roll om man har ett handikapp, allt är ändå möjligt!

Första dagen på praktiken är nu gjord. Det var så himla drygt att stiga upp 5.45 och bilfärden dit kändes som att den tog en evighet. Skoldagen gick dock snabbt och det var riktigt kul. Hemvägen kändes som att den gick snabbare och när jag kom hem så kunde jag inte hålla mig vaken. Det blev en liten pn men det får jag sota för nu. Har suttit och finslipat på mitt ledaruppdrag som jag kommer att göra senare i veckan så något nyttigt har jag i alla fall gjort. Ska se klart Heja Sverige nu (bästa programmet typ) sedan kallar sängen för det blir en tidig morgon i morgon också.

Försökte ta en bild på mig och Mojje på eftermiddagspromenaden men han var inte så sugen på att vara med på bild....

Vi kan väl flyga utan rädsla för att falla ner.

Denna lördag har varit rätt så händelserik. Startade morgonen med en riktigt god frulle och en sjuk film, american pancakes och Jackass 2. Drog sedan ner på stan och mötte upp Sandra. Vi gick runt och strosade lite, har knappt några pengar kvar denna månad men jag lyckades ändå få med mig en sak hem. Har snart slut duschtvål så när jag hittade en som dessutom var på rea så slog jag till. Efter stan så hämtade Hanna upp mig och vi åkte hem till henne där vi började spela monopol. Hon låg väldigt bra till länge men efter en middagspaus så drog jag ifrån henne och vann. Sen jag kom hem har jag hunnit städa till lite i lägenheten, duschat och packat väskan. I morgon åker jag hem till Pite där jag kommer befinna mig i en hel vecka. 
 
En extrem charmig bild från förra helgen.

En fantastisk helg

Precis som rubriken lyder så har jag haft en grym helg. Det enda som saknades var Agnes och Sofia. 
Fredagen bjöd på sovmorgon och en kort gruppuppgift sedan var det bara att cykla hemåt och börja göra sig i ordning för kvällen. Sista temafesten var "He var bättre förr" och fick låna en supersnygg outfit av Elin. Jag var baby girl och jag hittade min andra halva som var en av generalerna och baby boy. Istället för att gå ut på Corona med laget så cyklade jag hem där mamma och Marianne var. De hade storstädat min lägenhet och fixat så fint, stort tack till dem <3. Brorsan och kusin har haft innebandy här hela helgen så jag fick lite sovfrämmande
Lördagen bestod av en snabbis på stan, en innebandymatch och bilkörning runt om i Umeå. Senare på kvällen var det dax för finsittningen. Det var såååå himla roligt och den senaste månaden med lag lila kommer jag sent att glömma. Lyckades kamma hem poängjakten så nu är Lilla Lila Laila och en fin pokal hemma hos mig. Senare på kvällen kom Elin och Linnea från Piteå samt Sandra och hennes kompis Alexandra till Corona där vi dansade till stängning. Om jag hade ont i benen och fötterna igår, svar ja! Glömde mina converse hemma så det blev att ha klackar hela kvällen.
Söndagen blev en slöardag. Mamma och Marianne for hem där kring lunch så Linnea och Elin kom förbi och käkade och surrade några timmar innan de också rullade tillbaka till Piteå. Resten av kvällen halvsov jag i soffan och gjorde ett försök till att plugga men det gick inge vidare men inte är jag ledsen för det inte. Nu blev det mycket att läsa här så det är dax och börja avrunda nu och bjuda på några bilder.
 

RSS 2.0