Busy

Har inte tid att sitta inne vid datorn och uppdatera här, jag är ledsen. Vädret är alldeles för bra (29,5 grader i skuggan och klockan är halv sju) så jag vill passa på att njuta av vädret när jag inte jobbar. Jobbar gör jag i stort sett varje dag men det gör ingenting, speciellt inte när lönen rullade in idag. 
I helgen är det pdol i år igen, det blir bara sämre och sämre för varje år som går men ungdomarna från Norge och Lappland invarderar Fårön ändå så jag jobbar hela helgen. I morgon ska jag dock gå ut en sväng med Alles jobb så det blir kul. Annars händer det väl inte så himla mycket annat i mitt liv för tillfället. Återkommer när sommaren är över, typ.
 
Jag och mannen min från helgen som var.

Push play.

Måndag igen, ny vecka med nya möjligheter. Sen sist har det inte hänt särskilt mycket, var som sagt till Storforsen i torsdagskväll med Sandra, Alexander, Linnea och Frej. Supermysigt var det och jag kan knappt förstå varför jag inte har varit där tidigare. Längtar till i helgen då jag är långledig och kommer spendera helgen där med Alles familj. 
Annars har jag bara jobbat och varit på IKEA sen sist. Shoppat lite nödvändiga grejer så att jag snart är flytta hemmifrån-redo, dock är det ett år tills dess men ändå.


Under the sun.

Idag är jag ledig så dagen har spenderats på Hemlunda med Alexnader syster och mamma. Riktigt varmt och skönt, till och med i vattnet. Trodde för en sekund att jag hade bränt mig men det var bara min handduk från turky som hade färgat av sig, bra kvalla :))) 
Nu ska jag äta middag sen fara en snabbis till affärn och handla, drar till Storforsen med vännerna sådär lite spontant.


Piteå levererar

Dagarna rullar på och jag jobbar, jobbar och jobbar. Är med min fina pojkvän och mina vänner också även fast det är svårt att hitta tid. Vädret i min kära lilla stad har äntligen börjat leverera dock har jag bara kunnat njuta av det några timmar idag. Nu ska jag sussa, ska upp tidigt i morgon och jobba, tänkte bara uppdatera här så ni vet att jag lever. :)))


Vi är så jävla, jävla bra!

Den elfte juni tjugohundrafjorton var en av de bästa dagarna i mitt liv. Snart har det gått en månad och nästan varje dag sen dess har jag velat göra om allt igen. Skulle vilja uppleva dagen tusen gånger om för jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv som jag var den dagen. Nog med prat, här kommer en bildbomb!
 

We're moving up in the speed of light.

Nu var det ett tag sen jag var här sist, dålig närvaro. Den senaste tiden har jag gjort massor men jag kommer typ inte ihåg något. Jag har jobbat i stort sett varje dag, sovit för jag har som sagt inte varit frisk (börjar bli bättre nu), börjat läsa kriminalromanerna om Joona Linna, fått tummen ur röven och börjat se Harry Potter-filmerna som jag inte har sett, firat midsommar runt en brasa med korv och mashmallows och några vänner såklart, börjat se The Walking Dead, kollat på lite fotboll då staden har invarderats av fotbollsspelare från världen över, fyllt 19 år och bjudit över släkten på fika som jag har bakat, premiärätit på Max med Linnea och Sofia (eller ja vi tog med oss maten) och idag är jag ledig så jag har legat i solstolen hela förmiddagen. Har börjat fixa och trixa med bilder från studenten så de kommer dyka upp här inom en snar framtid för nu ska jag ut i solen igen och njuta!
 
 

RSS 2.0