Framtiden.

Igår var vi på studiebesök på Umeå universitet. Där gick vi runt och lyssnade på program som intresserade oss. Jag tror jag har bestämt mig. Jag ska bli lärare eller speciallärare. Har alltid sagt att jag aldrig kommer att bli lärare men att jag vill jobba med barn. Dock blir det först ett år med jobb för just nu är jag extremt skoltrött.



The United States of America del fem.

Veckan i Miami var helt fantastisk. Vi hann med mycket men ändå hann vi ta det lugnt. Under vår vecka i New York så var det regn och åska i Miami men när vi kom så fanns det inget tecken av det. Fotade inte särskilt mycket denna vecka vilket jag ångrar såhär nu i efterhand. 

Dag ett checkade vi lite snabbt in läggan och dess pool. Hur najs som helst och varje eftermiddag spenderades vid poolen. Vi besökte även Miami Beach en snabbis och jag tog mig ett dopp med några hajar som simmade förbi en meter ifrån. Kvällen avslutades på Aventura Mall med shopping.
Dag två i Miami skaffade jag mig en tatuering av denna snubbe. Jag måste nog ha varit världens jobbigaste kund som grät och skakade men han lyckades väldigt bra ändå och jag blev skitnöjd. 
Pappas bild av den fina utsikten från lägenhetsområdet. Åh vad jag längtar tillbaka.
En av dagarna åkte vi till Miami Seaquarium där vi fick mysa med de små (läs: stora) djuren. Hur mysigt som helst med ett dopp tillsammans, vill göra det igen!
Dagen efter det tog vi bilen och åkte långt ut i bushen och hälsade på dessa djur. Åkte svävare, njöt av den fina naturen och höll i en minikrokodil.
Annars så hänge vi mest på standen och livet var på topp. Läste böcker, solade, badade och så vidare, helt perfekt med andra ord.
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om bilden men detta var i alla fall sista morgonen och solen hade knappt orkat upp innan det var dax att bege sig hemåt.
Med denna bild avslutar jag nu resan till Amerika. Det blev en lång och utdragen följetong av bilder från denna resa men nu är den slut. SkönT.

Life is too short, eat dessert first.

Idag hittade jag en helt fantastisk blogg om en kvinna som bakar. Har hittat fullt av recept så jag är sååå redo att ställa mig i köket och baka. Jag och Alexanders lillasyster Tilda hade tänkt baka något gott på lördag. Åh vad jag längtar! Checka in bloggen häääär om ni vill att det ska vattnas i munnen.
 
Kan ju dock tillägga att det inte är choklad i alla recept men eftersom det är min favvo så vart det några choklad-bilder.
 

Memories.

Stannade hemma från skolan idag i hopp om att bli lite friskare. Lyckas sisådär men men... Hela morgonen har jag suttit och kollat igenom gamla bilder från typ 2008-2009. Saknar somaren. Saknar kroppen som jag hade då. Sakar Viggo. Saknar att inte behöva vara orolig över någonting. Nu har jag dock inte tid att sakna massor av saker. Nu måste jag plugga. Har prov i religion i morgon och jag borde veta mer än vad jag gör om det vid det här laget. Tänk om allt bara kunde vara så enkelt för en gångs skull.
 
 

Lately I've been, I've been losing sleep, dreaming about the things that we could be.

 

The United States of America del fem.

Sista dagen i New York så åkte vi på sightseeing, igen. Denna gång i en båt. Det var varmt, fullt av kineser och rätt så långtråkigt.
 
När vi kom tillbaka på land gick vi upp mot hotellt igen. I stort sett i varje gatuhörn stod det såhär mycket poliser. Det var någon slags parad och firande som gick genom stan så polisen var väl där för att styra upp.
En glad och lycklig tjej lämnade sedan New York för en veckas sol och bad i Miami.
 
 

Sjukdomsfasoner.

Förkylningen har blivit värre och mitt huvud väger flera ton, känns det som i alla fall. Hade hoppas på att hinna kurera mig till ikväll då det var planerat jobb men det blir inget denna gång. Får ladda upp till nästa helg i stället. Har vaknat flera gånger i natt och när jag vaknade åtta i morse så kunde jag inte sova mer. Sedan dess har jag kollat på OS, ätit gofrulle och pluggat. Ska fortsätta med det sistnämnda några timmar till då jag inte har något bättre för mig. Hoppas alla där ute får en bättre lördag än mig. :):)
 
 
 

Torsdag.

SA3B har varit lediga idag men det innebär såklart hemläxa. Jag, Agnes, Sandra och Elin begav oss ändå till skolan för att göra klart vårt gymnasiearbete. Det är en bit kvar men vi har kommit en bra bit på vägen. Sen är det bara rapporten kvar. Sjukdom har också hunnit drabba mig, lite feberfrossa, snuva och huvudvärk. Har försökt kurera mig sen lunch i sängen framför lite OS. Ikväll tröstäter jag yollibox och försöker göra bort lite plugg.
 
 
 

Weekend.

Fredag: Efter en jobbigt skoldag gick jag till stan och köpte en liten alla hjärtans dag-present till mitt hjärta. Han hämtade sedan upp mig och vi åkte hem till mig. Gjorde oss i ordning sen kom Frej och Linnea och hämtade oss. Vi rullade mot Luleå och O'learys. Käkade en underbart god trerätters och njöt av maten och sällskapet, såklart.
Lördag: Tog en liten sovmorgon innan jag åkte in till stan och mötte upp Linnea, Sandra och Sofia. Vi gjorde "FUCK CANCER"-armband som välgörenhet för cancerdrabbade. Köpte även ett för att stödja alla som drabbas av cancer. Gu' vikken underbar känsla att kunna hjälpa till på ett eller annat sätt. När vi hade pärlat i några timmar åkte jag hem, tog en pn och drog sedan till jobbet några timmar. Avslutade kvällen hos Alexander och somnade i soffan framför lite repriser av OS som jag missade under dagen.
Söndag: Ställde väckarklockan så jag inte missade herrarnas stafett idag. Guld blev det också. Damerna igår, herrarna idag, heja Sverige! Saker som jag också har hunnit med idag är skottat, promenerat, pluggat och kollat på några missade avsnitt av The following.
 
 

Luleyoo

Dagen har spenderats på utbildningsmässan i Luleå. Kändes lite jobbigt att gå miste om sovmorgonen i morse och sen hoppa på en buss då det vanligtvis brukar vara i Piteå. Men trevligt var det. Och givande. Ska bläddra igenom alla kataloger jag tog och se om något lockar extra mycket. Det kanske blir Umeå nästa men vem vet. 
När vi hade gått runt några varv så gick vi in till stan och kakade på en thairestaurang och fy vad gott det var med thaibuffé. Fick åka bil hem med Frej så jag var hemma lite tidigare än beräknat. Kollade lite OS, gick ut med Mojje och nu sitter jag framför datorn och pluggar. Borde börja med middagen nu så familjen blir glad när de kommer hem. Sen fortsätter kvällen med fullt av plugg, skitkul!
 



Keep on swimming

Startarde dagen men en sovmorgon, begav mig sedan till skolan för ett seminarium. Det gick över förväntan så jag kan sova gott i natt. Slutade efter det så tog bussen hem igen. Hängde i soffan sen jag kom hem och kollade på smygstarten av OS. När pappa kom hem åkte vi och simmade lite. Riktigt skönt, måste börja göra det mer ofta. När vi kom hem åt vi middag och nu sitter familjen samlad i soffan och försöker heja fram Luleå till en vinst. 
 
 

Bruttonationalprodukt, självschema, lika rättigheter och allt därtill.

Har fullt sjå med skolan för tillfället. Det börjar närma sig sista rycket för gymnasiet och jag kämpar in i det sista. Just nu är det samhällsekonomi, psykologi och gymnasiearbetet som tar upp mina dagar. Försöker få in lite träning, jobb och kompishäng däremellan också. Har tagit en paus i pluggandet för att andas lite men nu ska jag tyvärr dyka ner i böckerna igen.
 
 
 

RSS 2.0