Hej då Sverige vi syns på en vecka!




En fredag full med händelser, men ack så tråkig dag.

Idag har jag solat, haft min sista lektion för gymnasiet typ, lunchat med Alexander och hans pappa, bjudit Reklam City på fika, jobbat åt 2kök, jobbat åt Acusticum, glömt nyckeln till kassan i min ficka så jag hann inte mer än komma hem så fick jag trampa iväg till jobbet igen, skickat in min allra sista uppgift för gymnasiet och skrivit klart packningslistan för Turkiet. 

Sun.

Började skolan inte förens klockan tolv idag så jag tog en liten sovmorgon innan jag klev upp och satte mig i solstolen i några timmar. Bara 3 dagar tills vi åker och jag längtar så himla mycket att det inte går att beskriva med ord. På fredag när allt skolarbete är inlämnat och klart kommer det vara så fruktansvärt skönt alltså, tre år på gymnasiet har gått så fort. Nu ska jag sätta igång och göra det sista, har inte mycket kvar nu.
 
På söndag ligger jag mest troligt på stranden nu vid medelhavet och har en mycket trevligare utsikt än den jag hade i morse. 

Kiss me hard before you go.

Igår var jag i Luleå med Alexanders familj hela dagen. Blev några kronor fattigare men det var det värt. Tror jag är helt redo för Turkiet nu. När jag kom hem tog jag en kort pn sen var det bara och byta om och dra vidare till jobbet. Bandet som spelade spelade inte allt för länge vilket var skönt för jag var hur trött som helst och var inte så speciellt sugen på att jobba. När jag kom hem såg jag film med familjen innan jag kröp i säng med Alexander bredvid mig. 
Idag har jag hunnit plugga lite innan vi åkte och hälsade på gammelfarmor. Har nyss kommit hem så nu måste jag plugga gärnet. Ska strax på kalas för Alexanders lillasyster Tilda så jag måste få något gjort innan jag åker. Hela veckan kommer också bestå av plugg så ni kommer inte få höra så mycket av mig till veckan. SkönT.
 
Spaaaaa

Fredag

Dagarna bara flyger förbi och idag är det äntligen fredag igen! Ska strax börja bege mig till skolan för två korta lektioner. Sen ska jag och Alexander ut till havsbadet på spa-behandling, ska äntligen nyttja presentkortet jag fick av honom i födelsedagspresent.
Ikväll ska vi på kalas hos Sofia som fyller 19 idag, GRATTIS TILL DIG!! ♥
 
Arkivbild från hennes förra födelsedag tror jag??
 

I'm so exited!

Har svårt att förstå att det bara 11 dagar kvar till jag och mina bästa vänner ska sätta oss på ett flyg mot Turkiet och att det endast är 29 dagar kvar till studenten. Jag längar så mycket att jag snart spricker!
 
 

Trerätters.

(Detta inlägg skulle ha kommit upp igår men av någon konstig anledning så gjorde den inte det)

Igår bjöd jag Alexander, Frej, Linnea och Sebbe på trerätters. Supergott (enligt mig i alla fall) och jag är typ fortfarande mätt. Idag har jag jobbat, varit på konfirmation och firat pappa som fyller år idag. Nu ska jag se hockey och förhoppningsvis tar Sverige hem VM-guldet i år också. 
 
 

Lördag.

I morse vaknade jag av tusen pussar i ansiktet av Mojje, då det var bara att stiga upp och ut på en prommis. Det snöade lapphandskap vilket sög. Vill ha sommar ju! Nu har jag precis laddat upp med en god frukost så nu ska jag sätta igång att förbereda middagen till ikväll. 




You can't beat the feeling!

Har fått ännu mer uppgifter i skolan nu och det börjar dra ihop sig. Det känns som att man håller på att drunka av allt skolarbete. Som tur är så är det bara 16 dagar kvar till Alanya. Sitter just nu och håller på med en reklamanalys och denna reklam av Coca-Cola gjorde livet lite enklare för tillfället. ↓ Nä nu ska jag fortsätta med plugget och anledningen till dålig uppdatering de kommande veckorna är just plugg.
 
 

It's just a bad day, not a bad life.

Dagen har inte varit särskilt bra. Har knappt sovit något i natt på grund av mardrömmar. På något sätt så lyckades jag ändå försova mig så jag fick stressa iväg idag. Hade tandläkartid på morgonen och det gjorde inte saken bättre. Fick ett tråkigt besked där, har fått mitt första hål i en tand. Efter en urkass morgon begav jag mig till skolan för två korta lektioner, tur var det. Hela dagen har tanken gnagit i bakhuvudet att nästa tandläkarbesök innebär en spruta. Vill bara gråta och bilden nedanför beskriver känslan jag har nu. Positivt inlägg - hell yes!


En ledig tisdag.

Idag har jag varit ledig. Superskönt. Var och åt lunch med farmor på stan och hjälpte henne att handla. Vi skulle gå in på Cinderella för att sy upp klänningen men de hade stängt så det blir på fredag istället. Skjutsade sen hem farmor och åkte ner på stan igen och fikade med mamma. Hade tänkt ladda ner ett nytt avsnitt av The following men tydlingen så var det säsongsavslutning förra veckan. Åh vad besviken jag blev, jag som hade sett framemot det. Får se vad jag hittar på istället då. 
 
 

Onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag.

Tog inte bara lov från skolan, det blev visst ett från bloggen också. Alla andra lov under året har jag på ett eller annat sätt varit tvungen att sitta med skolarbete, men inte detta. Så himla skönt! Har bara tagit det lugnt dessa fem dagar. Ätit god mat, firat valborg, jobbat, grillat korv och pinnbröd in på småtimmarna med några vänner, sett en Harry Potter-film, gått på stan med Alexander, provat min balklänning som äntligen har kommit och promenerat med familjen. Känns som att jag har glömt något men sprolla, ni antecknar säkert ändå inte :))) I morgon är det måndag och det betyder nya tag och möjligheter. Känner på mig att kommande vecka kommer att bli grym.


RSS 2.0