Ännu mer tjat från mig om julen.

Igår var det en månad kvar till julafton och det är helt sjukt vad jag längtar. Tror nästan jag längtar mer nu än vad jag gjorde då jag var typ fem och trodde på tomten. I år blir det inga julklappar från familjen men jag måste ändå skriva en önskelista, det är det jobbigaste med julen och födelsedagar. Jag har ju egentligen allt jag behöver så det är otroligt svårt att skriva ner något. Har tänkt köpa mig själv en massa julklappar i staterna då jag har varit så duktig och sparat nästan alla pengar som jag har tjänat ihop sen i juni. Har i alla fall lyckats skriva ner två saker på listan som jag vet att jag själv inte skulle unna mig själv.
 

It's beginning to look a lot like Christmas...

Åh vad jag längtar till julen. Det är min favorithögtid och i 18 år har jag spenderat den hemma i kalla Sverige. Känns lite konstigt att den kommer att spenderas på en båt någon stans runt Karibien i år men spännande blir det. Har världens julkänsla och idag har jag och bästa mormor bakat mjukkaka och lyssnat på julmusik. Sååå mysigt!
 
Arkivbild från förra året vi bakade mjukkaka.
 
 

En månad kvar!!

Längtar ihjäl mig!! Snart är jag här igen.

Händelserik söndag.

Söndagar som brukar vara en slappardag har idag istället varit rätt så händelserik. Dagen började med sovmorgon och lyxfrulle sedan åkte jag med mamma och pappa till Mio och kollade runt lite där. Hittade massa fina grejer så jag vill bara inreda och inreda och inreda. Jag och mamma åkte sedan vidare en sväng på stan och strosade runt lite samt handlade lite nödvändiga saker typ mat. När vi kom hem så tränade jag en halvtimme, har laddat ner appen "För dig som hatar träning" och det var rätt så jobbigt. Slängde sedan ihop en supergod jul-cheesecake som vi åt senare under kvällen. Ett yogapass har jag också hunnit med idag, typ tre veckor sen sist så det var otroligt skönt även om min favvoinstruktör inte var där. Nu ska jag "plugga" lite till skoterkortet sen får något avsnitt av någon serie avrunda denna kväll och denna vecka. 
 
Jag älskar typ allt som finns på dessa tre bilder ovan. 

!!!!


Anybody's got the power.

Idag har varit en rätt så bra dag trots att jag har gått runt och gäspat hela dagen. Fick inte mycket sömna inatt så en pn satt inte helt fel på eftermiddagen. 
Förmiddagen spenderade jag på stan med Sandra, vi gjorde några nödvändiga ärenden samt strosade runt lite i butiker. Vi lunchade också och då fick vi även sällskap av Linnea. Hämtade äntligen ut mitt paket från Panduro idag med en massa julpyssel så det ska jag sätta igång med här i dagarna, åhh vad jag längtar till julen och allt därtill. Nu har jag precis sett Paradise Hotel och jag är fett lack så denna dag slutade inte bra så nu ska jag sova.




Pappas dag.

Idag är det alla pappors dag och detta har vi firat med lite tårta som efterrätt efter frukosten. Idag har vi också hunnit med en innebandymatch och brorsans lag vann efter en riktigt jämn kamp. Sedan var det dax för match nummer två men denna gång ishockey. Sverige vann Karjala Cup och det var ju kul. När matchen var slut tog jag och mamma en lång pw med vovven sedan bänkade vi oss framför teven för lite familjemys. Egentligen har allt detta hänt igår eftersom klockan är över midnatt men man ska it bry sig.


Swiiiish

Tiden bara flyger förbi och det är redan lördag igen. Idag har jag hunnit varit och handla åt Acusticum där jag även ska jobba några timmar ikväll. Köpt en liten farsdags-present till i morgon. Varit på barnens land vilket var hundra år sedan men det såg ut precis som förr, gamla minnen väcks till liv. Har också hunnit slänga ihop några muffins denna förmiddag. Igår jobbade jag då Maggio uppträdde så det blev en sen kväll och i morse blev det en tidig morgon så jag ska slänga mig i säng för en liten pn och sedan idol från igår.


Magväskan och jag.

I helgen har jag spenderat några timmar med min fina magväska och dragit in lite cash. Jag har också ätit supergod mat i Påle med Alexanders familj. På vägen hem från Påle i världens snöstorm räddade vi en pojkes liv skulle man nog kunna säga. Hjärtat höll på att hoppa ur bröstkorgen när Alexander utbrister "Vad i helvete! Det låg ju för fan en människa på vägen!!" Jag ringde 112 för första gången i mitt liv och var hur skakis som helst, som tur var så var människan på vägen inte död (vilket var den största rädslan när vi vände om för att se om det verkligen var en människa på vägen) utan bara påverkad av något. Polisen kom 20 minuter senare och tog hand om pojken och vi kunde åka hem. Annars har det inte hänt så mycket mer i helgen förutom att jag fick paltschwiiimen igår och att jag har svårt att sova på grund av det som hände i lördags. 


RSS 2.0