Sista dagen på året.

Har ätit hotellfrukost på morgonen med familjen och bara myst. Ska nu börja fixa inför femkampen vi ska göra ikväll. Halv ett ska vi bänka oss framför teven och heja fram Sverige mot Finland. Sen är det bara att hoppa i duschen och sen bege sig mot Agnes. Där ska vi fixa oss för sen klockan sex kommer gänget. Då ska vi laga mat, spela spel, ha roligt och välkomna det nya året.
 

En helt meningslös rubrik.

Det blev lite ändrade planer igår. Alexander kom hit och käkade middag sen for vi till han och dit kom även Johannes och Adrian. Vi såg Taken för dåliga som de är hade de aldrig sett den. Så fort tvåan finns att ladda ner ska vi se den också.
Ikväll ska jag och Sandra till Agnes för tjejkväll med lite deeptalk. Det var längesen.


Hockeyonsdag.

Hejade fram Sveriges juniorer till vinst mot Tjeckien tidigare idag. En bra början till att försvara guldet. Nu är det dax för nästa hockeymatch, Luleå mot Växjö. Luleå leder för tillfället men det är 55 minuter kvar att kämpa.
Sen ikväll kommer nog Alexander och gänget hit och ser film eller liknande.


It's the most wonderful time of the year.

Hade en jättebra julafton med mammas sida av släkten igår hos mormor långt ute i skogen. Julklappar, Kalle Anka, Helt Hysteriskt, Tomten är far till alla barnen, julbord, julgodis, julmusik, familjen, skratt och värme är bara några ord som beskriver min julafton. 
Såhär dagen efter har jag tagit en lång sovmorgon, hett in alla mina saker i mitt nya badrum, rensat garderoben och bara tagit det lugnt. Nu har jag tänt ljus, släckt lamporna, slått på lite musik och krypt ner i sängen. Här ska jag nog ligga resten av kvällen då jag slapp jobba, dock med undantag för att gå ut med hunden i kylan senare ikväll. 
 
Julgranen med paket med pappas sida av släkten i lördags. 

God Jul finisar! <3


0


1


Lilla julafton

Sov hos min fina inatt. Fick också världens finaste julklapp. Idag tänkte vi fara ut med skotern men eftersom termometen visade minus 25 grader ute så blev det inte. Vi låg i soffan och såg julkalendern istället. Har nyss varit hemma, snabbduschat och sminkat mig. Ska till faster nu och fira lilla julafton och farmors födelsedag.


2


Fredag.

Vaknade nio i morse och kom på mig själv med att det är ju lov så det är ju bara att somna om igen. Sagt å gjort, somnade om och vaknade efter elva. Efter några veckor utan ordentlig sömn är jag äntligen utvilad.
Idag ska jag bara chilla och slå in de sista julklapparna. Ikväll blir det mys hos Alexander med vännerna och vi ska se 2012. Perfekt fredag!
 

3


4

4

The luckiest girl on the planet.

Har varit och simmat med klassen i munkis på idrotten. Enda lektionen idag och det var fett skönt. Lunchade på stan sen med mamma och mormor, köpte även en julklapp till pappa. Sen jag har kom hem har jag rensat och städat i mitt rum. Ska äta middag nu och sen bege mig till bersika för lite mys.


I'm gonna miss you.

Grät en skvätt och sa hejdå till en av världens finaste vänner igår. Idag flyger hon till staterna. Shit vad jag kommer sakna den tjejen alltså. <3


5


Tisdag.

Nu kan SA2B med gott samvete andas ut. Egentligen kunde vi andas ut redan i söndags men hade ett liiitet läxförhör idag om hur en bra reporter ska vara. Kan även meddela att mitt badrum blev klart igår. Jag är fett nöjd med det. Nån dag här framöver så hoppas jag på att fara på IKEA och köpa nya fina saker till det. 
 
Kryper ner under en filt och slår på teven nu tror jag, och bara njuter av att det snart är lov.

6


Summer’s comin'?


7


Your hand fits in mine, like it's made just for me.


8


Lördagsmys.

Hade en superbra kväll hos Elin igår. Jag har helt klart världens bästa vänner!
Idag har vi gått på stan och köpt presenter till Linnea som fyllde år igår för ikväll ska hon firas. Ska börja göra mig i ordning nu och äta middag sen fara till henne.


9


Fulaste musikvideon på länge, de vet du.

 

10


Då vet du.


11


12


Julbord

Sitter på restaurangen och har precis ätit julbord med familjen. Över 80 saker att välja på varav ungefär 20 på efterrättsbordet. Ska hem rulla hem snart och hoppa i säng och svälla lite. Mätt är bara förnamnet just nu.


13


Jag vill vara fri.

Har dejtat matteboken tidigare ikväll, dock så lämnade jag honom ensam kvar. Hoppas att min andra dejt för kvällen, bokrecensionen, blir mer lyckad. Annars ger jag upp och dejtar kudden istället för han sviker aldrig.


14


Söndag.

Helgen har varit alldeles för bra för att ha tid att sitta vid datorn. Fredag jobbade jag när Sabaton spelade, sen efter det for jag och Agnes till Alexander och såg film. Sen igår kom Agnes, Linnea och Elin hit och vi bakade pepparkakor, lussekatter och rockyroad. Senare på kvällen for vi till Elise och firade henne. Idag är det söndag och det innebär bara massa plugg. Victoria kommer hit snart och ska hjälpa mig med den där förbannade jävla matten. Då vet ni!
 

15


16


17


Gracias!

Som ni kanske har märkt så har det ändrats lite här på bloggen lite fram och tillbaka. Men nu ska det få se ut såhär ett tag framöver! Sorry Elin för att jag varit så besvärlig. Kanske borde lära mig det här med kodmallar och sånt själv...
 
Vilken superkvalla. Vilken superbrud Elin är. Vilken superlejd pose jag gör. 

-

Fick sluta 11.30 idag istället för 16.20. Superskönt! Lunchade med Elin på Café Piteå och sen blev det presentshopping och lite julklappsshopping. Ikväll ska jag jobba så ska försöka få lite plugg överstökat nu. 
 

18


Hahahahha...


I study. I take the test. I pass it. I forget what I learned.

Väldigt mycket i skolan nu som är på gång, inlämningar, redovisningar, prov och så vidare. Det mesta ska vara inlämnat nästa vecka och för att inte få panik då och slarvskriva saker så har jag redan börjat. Kan redan nu bocka av en sak. Känns skönt att jag äntligen har skaffat mig lite självdiciplin och inte skjuter upp allt till sista dagen. Om ni undrar varför bloggen inte kommer uppdateras så mycket i veckan och nästkommande vecka så har ni fått höra anledningen varför. Hade tänkt fortsätta med pluggandet nu så senare mot kvällen kan jag mest troligt bocka av en till sak! 
 
Tänk om jag kunde få vara lika brun och fräsch som på bilden ovan? Lycklig tjej som då precis kommit hem från Barcelona.  

19


White lips, pale face, breathing in snowflakes.

Är i behov av en spakväll känner jag. Speciellt nu när det är som kallast. 20 minusgrader är inte att leka med.

20


21


Hej mitt vinterland.

Sov hos Elin inatt. Riktigt trevligt. Igår så åt jag, Sandra, Elin och Agnes kladdkaka. Efter det blev vi hyper och gick ut och lekte i snön. Kände mig som åtta år igen och det kändes förjävla bra! Sen när vi kom in spelade vi lite spel och deeptalka. Love you girls <3


22


Svart på vitt.

Har varit på Christinaskolan från i morse och spelat in en film. Riktigt kul var det. Längtar tills den är redigerad och klar. När jag kom hem hördes julmusik och mamma julpyntade. Ska baka något juligt med henne när hon har pyntat klart. Ikväll ska jag till bersika och hänga med några vänner.
 

23


RSS 2.0