Söndag.

Denna dag har jag inte haft någon söndagsångest för jag har haft annat för mig för att ha tänkt på det. Jag har sett Dumma mig, spelat Mario Kart, busat, myst och ätit middag på Max. Detta har jag då gjort med min lilla 17-åriga pojk som snart blir myndig. Nu börjar söndagsångesten smygandes lite för Alexander har farit hem och jag sitter i soffan med familjen. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg i morgon och börjar den nya veckan på bästa sätt!
 

Kan inte sluta lyssna.

 

Friday.

Hatar att när man blir frisk så ska man bli sjuk igen. Hade tänkt fara och mysa med klassen ikväll men har ingen ork så ska mysa och se idol och film med Alexander istället. 


Torsdag.

Idag återvände jag till skolan och det var faktiskt rätt skönt, inte att klockan ringde halv sju i morse utan för att träffa vännerna. Har missat rätt mycket i skolan insåg jag idag så nu ska jag dirket sätta mig ner och plugga. "Jättekul". Nä men förhoppningsvis hinner jag göra bort rätt så mycket så att kvällen blir fri. *Fingers crossed*
 
 

Tisdag.

Idag blev också en hemmadag och många knop har inte gjorts. Är fortfarande helt slut i kroppen men förhoppningsvis kan jag fara till skolan i morgon. Är less att bara sitta hemma och inte ha någon ork. Bästa killen kommer hit ikväll och piggar upp mig lite för det kan nog behövas. 
 
Hoppas han kommer med choklad...
 

Monday.

Febern och förkylningen håller i sig så jag är hemma från skolan idag. Jag har bra med tid att plugga idag då men jag har ingen ork i kroppen. Har sovit i över tolv timmar inatt men jag skulle behöva sova ännu mer. Ska försöka jobba lite på VEME:n sen ska jag gå och sova igen. Ska leva på värktabletter idag så jag förhoppningsvis är frisk i morgon.
 
 

Hösten är här.

Helgen har varit en sjukstuga för mig. Men nu har jag inte feber i alla fall. Förhoppningsvis försvinner förkylningen snart också. Sitter och pluggar men koncentrationen är inte där den ska vara men it göre nå, finns ju roligare saker att göra. Kanske ska återgå till plugget så jag får något gjort. Fast först kanske jag tar en powernap.
Edit: febern är tillbaka! 
 

We'll be raising our hands, shining up to the sky.

Det har varit en riktigt lång helg, i fredags gick jag skola 13.20-13.50 så det var typ inte ens värt att fara dit. Sen blev det helg och sen spenderades såklart med mina fina vänner och min fina pojkvän. Idag har jag inte varit i skolan alls, eftersom min klass är bäst så fixade vi ledigt idag.Dagen till ära bakade jag limpa med mormor och det blev supergott så det kommer jag definitivt göra om. Mamma och pappa har kommit hem från Budapest och jag har fått godis även fast jag inte äter det. Sen gjorde jag något som jag mest troligt kommer att ångra, jag har anmält mig till högskoleprovet, gaaah jag är redan nervös. Nu ska jag läsa lite ur engelskaboken sen ska jag sussa, i morgon är det tyvärr skola igen.

The United States of America del tre.

Dag nummer fyra i New York öste regnet ner så då passade vi på att besöka Madame Tussauds och American Museum of Natural History, turister som vi var. 
Först ut träffade vi kändisar.
Srike a pose med Michael Jackson.
Mamma är mästerfotografen, en del bilder vart väl sisådär.
En del var väldigt lika sig själva....
....medan endel var väldigt olik sig. När vi hade sagt hejdå till alla kändisar så begav vi oss mot dinosaurierna. Innan vi fick komma in dit fick vi stå i en lång kö ute i spöregnet, det var inte bara vi som ville vistas inomhus när det regnade.
Till min förvåning hade de gratis wifi i hela den gigantiska byggnaden så jag kunde prata med mina vänner hela dagen tills batterierna i mobilen tog slut. 
Det fanns hur mycket olika saker som helst. Trodde det bara skulle vara dinosaurier men icket. Denna dag var väl inte kanske den mest händelserika och det finns heller inte mycket bilder från den så det var det här jag kunde bjuda på.
 
 

Friday bitches!

Idag serverade Strömbackaskolans kök kräm och fil till lunch så jag och några vänner tog en promenad till stan och Thai Garden. Tog min lunchbuffé-oskuld där och mer gånger kommer vi garanterat att gå dit för det var gott. Solen skiner och det verkar aldrig bli höst, vad är problemet liksom!?
Ikväll ska jag jobba sen ska jag till Elin och fira henne för hon fyller 18 idag, grattis till henne! <3 Eftersom blogg.se-appen suger så går det inte att ladda upp en bild så det får bli ett bildlöst inlägg, taco hej!


⚫⚫⚫

Efter en jättebra helg med mys med Alle, Frej och Linnea i fredags, första klassfesten med SA3B i går och idag har vi hängt på LF. Blev bjuden på en riktigt god söndagsmiddag av pojken min så helgen kunde inte ha slutat bättre. Söndagsångesten är här och tyvärr är det skola i morgon. Ska krypa ner i min renbäddade säng nu och sova, lär ju sova som en prinsessa eller nå.


RSS 2.0