Om du vill ha en idiot lägg din hand i min, lägg din hand i min.

Världens bästa Sandra överraskade mig med bio ikväll. Känn ingen sorg var det som visades och jag finner inga ord för hur bra den var. Vill se den om och om och om igen.
Sandra, tack så himla mycket! ♥


22 juli 2013 - igår

Igår skulle min fina morfar fyllt 68 år. Tyvärr är han inte vid livet men igår gjorde jag nog ändå honom stolt. Igår tog jag körkortet. Fick ett halsband med en skyddsängel av mamma och pappa och om jag får gissa så är det världens bästa morfar där uppe i himmelen som vakar över mig.


The United States of America del ett.

Allting började den fjärde juni väldigt tidigt på morgonen, inte ens tuppen var vaken. Dagen var kommen då jag och min familj skulle stiga på ett plan som tog oss till Stockholm och sen vidare över Atlanten till New York City. 
Kan även tillägga att bilderna är tagna med min systemkamera, digitalkamera och mobilkamera så kvaliteten på bilderna kommer att variera ganska mycket.
När vi äntligen landade i staden som aldrig sover var klockan två på eftermiddagen men vi var inte på hotellet förens kring fyra. Då var vi både trötta och hungriga så vi gick till Time Square, som förövrigt låg cirka tvåhundra meter från hotellet, och fönstershoppade lite.
Hard Rock Café fick stå för middagen den kvällen och det har nog aldrig varit så gott med mat som det var då.
Dag nummer två strosade vi runt på Times Square vilket var hur stort som helst och fullt med folk, speciellt på kvällarna. 
Höghus finns det ju gott om i New York och jag kunde bara inte låta bli att fota några av dem. 
Sen gick vi hela vägen längst Broadway till Manhattan och där passerade vi denna byggnad som tydligen är känd, vet dock inte varför men den kallas i alla fall Strykjärnshuset.
Sedan passerade vi även Empire State Buildning på håll.
Sista biten åkte vi Subway allra längst ner på Manhattan, mycket lättare att åka tunnelbana i New York än i Stockholm måste jag säga. Vi köpte ett åkkort i en vecka och detta nyttjade vi väldigt många gånger då förutom att gå var det lättaste sättet att ta sig fram på.
Vi prommenerade sedan till huset med det vita taket där en helikopter väntade på oss för att ta en åktur och se New York från ovan. Bland det häftigaste jag har varit med om även fast det bara tog några minuter. Fick sitta fram med piloten och det blev några bilder tagna och här kommer tre av dem. 
Trots att man inte fick fota ute på landningsbanan var pappa lite badass och fotade helikoptern vi åkte med.
Ännu mer höghus passerades och jag var bara tvungen att starta kameran.
Denna dag avslutades på The Apollo Theatre i Harlem. Det var Amateur Night där vem som helst fick komma och uppträda och publiken bestämde vem som skulle gå vidare genom att antingen applådera eller bua. De som uppträdde hade chans att gå vidare till den stora finalen i november där vinnaren vinner en större summa pengar. Denna kväll var det tyvärr ingen som var bra enligt mig, det var bara gospel sånt som spelades. När mamma och pappa var där i vintras var det betydligt mycket bättre och mer variation på artister. 

Livet är för kort för att ta något för givet.

 
 

Today.

Idag åkte jag och Alexander på en spontantripp till Byske. Det var det bättre väder där än hemma så vi solade, badade, åt glass och busade med Alexanders kusiner. Njöt av livet helt enkelt.


Just something.

Tiden går och jag har aldrig riktigt tid att sätta mig ner och ta tag i bilderna från varken USA eller Stockholm. När jag inte spelar volleyboll på Pite Havsad men mina vänner så pluggar jag till körkortet eller hänger med Alexander och hans familj. Men jag lovar att jag ska bli bättre på att logga in här och skriva några rader. 
 
 

Allt och lite till typ.

Kom hem från vår vackra huvudstad igår och hade sedan fullt upp hela dagen. Körlektion, häng med Elin och Sofia, pluggat körkortsteori och sedan havsbadet och volleybollspel med några vänner. När jag kom hem så somnade jag direkt med kläderna och allt och sov i över tolv timmar. 
Har i alla fall haft en underbar helg och bilder kommer komma upp så småningom. 
 
Önskar dock att vi kommit hem till ett  lika underbart väder som det var i Stockholm. Sommaren i Piteå har inte direkt levererat bra väder.
 

Huvudstaden.

Idag har varit en riktig slappardag, har laddat batterierna för i helgen. Har legat i soffan i stort sett hela dagen och sett film.
För ett tag sen tog jag tag i dagen och gjorde någon nytta så jag har precis duschat och packat väskan. På fyrtiofem minuter blir jag upphämtad för middag i bersika, sen blir vi skjutsade till Kallax för att ta flygplanet till Stockholm. Helgen ska jag spendera där med mitt hjärta. Åh, han gör mig sådär barnsligt lycklig.


Lördagen.

Hade en helt underbar 18-årsdag med helt fantastiska personer. Saknade dock mina tjejer Linnea, Elin och Sofia som var på Bråvalla och levde livet. 
Det börjde med frukost på sängen och presenter av familjen och Alexander, sen for vi och kollade på lite fotboll och efter det handlade. Vi cyklade hem till mig och tog en låååång powernap tills alla vänner kom på fika. Efter det åt vi middag sen for vi på förfest hos någon i stan. Sen tog vi krogoskulden och drog till Challenge men där var det i stort sett tomt så vi drog till Kalles där det var lite mer folk. När kvällen började lida mot sitt slut hämtade mamma mig och skjutsade mig till Alexander där jag sov över.
 
 

RSS 2.0