Inget kan gå fel idag.

 

Vänner, det är fredag!

Kort dag i skolan. Kom nyss hem och funderar på om jag ska baka något eller läsa engelskaboken. Lutar mot det första alternativet. Fast jag ska äta mellis först. Ikväll ska jag jobba några timmar. Sen ska jag kanske vara med några kompisar och se Harry Potter. Äntligen!
 

24


I can always forgive, but I never forget.

Lång dag i skolan. Jag gillar verkligen inte torsdagar. Kom nyss hem och ska direkt sätta igång och plugga. Ikväll spelar "tråkiga" Luleå så jag hade tänkt heja fram dem till ytterligare en seger. Kompis det går bra nu!
 
 
 

Tänk om man kunde vara söt när man sov.

Asså jag är ju dum. Igår somna jag när jag läste engelskaboken och sov i nästan två timmar, sen när jag skulle gå och lägga mig tror ni jag kan somna då? Nä. Låg vaken i vad som kändes evigheter men tillslut somnade jag. Tror ni då att jag lärt mig en läxa? Nä. Somnade typ kvart över fem och ställde väckarn så jag bara skulle sova i en halvtimme. Självklart sov jag längre än så. Pappa väckte mig en timme senare. Jag vet då en som inte kommer kunna somna ikväll. 
 

Ge mig sommar nu tack.


Portkod 1321

Har precis sett klart de två sista avsnitten av Portkod 1321. Varför måste det vara slut? Helt klart sevärd webserie som gick på svtplay. Lite lejd så där ibland men ändå väldigt bra. Alla ni som inte har sett den, se den!
 

Tuesday

Det rullar på i skolan, har inte så mycket för tillfället men innan jul kommer väl allt. Jag ska försöka göra bort så mycket som möjligt nu så ska ta och läsa engelskaboken nu. 
I kväll är det sexpoängsmatchen och förhoppningsvis tar Luleå hem alla poäng.
 
Världens finaste♥

Hej kompisar!


RSS 2.0