sämsta föreläsningen ever

Igår var vi på den mest värdelösa föreläsningen någonsin, förstod inte ett skit. Jodel svämmade över med inlägg från alla som var i Aula Nordica och tillslut räckte en kille upp handen för att fråga om en bensträckare. Tillslut fick vi en så vi drog så snabbt vi bara kunde. Jag, Paulina, Elin och Alee cyklade in till stan där vi först satt på mat och prat och käkade/fikade sedan strosade vi runt och jag fick med mig en mössa och strumpbyxor hem. Kvällen bestod sedan av halv åtta hos mig som är från pite i veckan, storhandling på maxi med Elin och plugg, plugg och plugg. Måste bli bättre på att strukturera upp mina dagar så jag slipper sitta och läsa sent på kvällen och inte förstå någonting. Kanske lika bra jag sätter igång nu då. 
 Friday!

Idag har jag suttit på en föreläsning större delen av dagen. När vi klev ut genom dörrarna så såg jag att solen sken och då sken jag upp ännu mer. Hade världens fredags-feeling men cykelturen hem förstörde den för en stund. Blöt i rumpan från en blöt sadel och hade världens motvind så det rulla dåligt i nedförsbacken. Som tur lyckades musik och lite godis rädda resten av dagen. Ikväll står fredagsmys med tacos och idol på schemat med en kompis, shit så himla skönt med fredag. Ja älsk ju fredagar! Bjuder på en tråkig cam-bild på det bara för att det var typ hundra år sedan.
 
 

Full rulle

Vet knappt vad jag heter längre. Det är så mycket i skolan, den första kursen vi har läst har varit helt värdelös och ostrukturerad. Den är avslutad men vi har fortfarande uppgifter kvar. Nästa kurs har också dragit igång så det är många bollar i luften nu. Längtar till helgen så jag ska unna mig att andas lite. Tur att det har varit fullt med gratisgrejer man har kunnat roffa åt sig på under universitetet i veckan. Gratis pizza-rullar som har varit både lunch och middag de senaste dagarna. Gratis tuggummi, luktar ju jävel ur munnen efter pizzan. Gratis kinder bueno för att hålla uppe blodsockret under dagarna. Förhoppningsvis kommer tempot lugna ner till veckan så jag kanske har tid att göra lite mat och matlådor, städa och få lite ordning i lägenheten och kanske spendera tid med kompisarna utanför skolan.

 

Poängjakt och Piteå-vistelse

Sedan nollningen började har vi haft en poängjakt där vi skulle samla så många poäng som möjligt och den avslutades igår. Dock får vi inte veta förrän nästa helg vem som vinner. Självklart borde det vara mitt lag lila för vi har varit så jäkla grymma! Två av femtiofyra uppdrag var att ta kort med ett tvillingpar samt en kändis så i helgen som var så begav jag mig hem till Piteå för att genomföra dessa. Självklart så var det inte bara därför jag åkte hem utan även för att umgås med vänner, familj och fira mormor som har fyllt 70. Det var en himla trevlig helg med massor av god mat, skratt, dans på O'learys och tusentals pussar från Mojje. Tänkte samla på mig massor med energi så jag orkar med sluttampen av denna kurs och uppladdade batterier inför nästa men det blev nästan tvärtom, men vad gör det när jag hade en av de bättre helgerna på länge.
 

En grå och regnig onsdag.

Igår bjöd jag över tre klasskompisar på plugg och fika. Det var riktigt trevligt. Det tog en väldigt lång tid innan vi ens kom igång men pluggandet och när vi väl gjorde det så blev det ändå inte så mycket gjort haha. Hoppas dom vågar komma tillbaka hit någon gång. Jag hade gjort en after eight-kladdkaka som jag bjöd på och jag var alldeles för glupsk så jag brände hela min tunga vilket har resulterat i blodsmak i munnen hela dagen idag. Vi har kämpat så himla hårt med all kurslitteratur och uppgifter i denna kurs så idag lyxade vi till det med att käka lunch ute och sedan vara pluggfri resten av dagen. Jag och Elin cyklade ner till stan där jag shoppade loss till lägenheten, vilket lyckorus alltså. Regnet öste ner och det blåste som satan på vägen hem så det blev en liten dejt med sängen, får se om jag lyckas somna ikväll då... Nu när jag är pluggfri så har jag faktiskt tid att ta hand om diskberget samt laga lite mat så det får stå på agendan ikväll!
 
 

en spark i arslet

Linnea efterlyste en update från livet i Umeå. Finns kanske inte så jättemycket att säga egentligen. Vi har HUR mycket plugg som helst att jag knappt andas. Så fort jag gjort det minsta lilla som inte angick skolan så har det gnagit i bakhuvudet och ångesten har kommit krypandes. I söndags kom mamma och pappa hit och vi skruvade ihop alla IKEA-möbler som hade levererats på fredagen.  TUR att en av våran lärare sa att vi fick lämna in två uppgifter idag istället för igår för annars hade jag aldrig hunnit. Det tog längre tid än förväntat men det var trevligt att få besök! Har inte fått soffan än eller hängt upp några tavlor så när det är gjort tänkte jag lägga upp lite bilder på hur jag bor.
Denna måndag spenderade jag ungefär 10 timmar i skolan. Där i slutet höll jag på att bryta ihop totalt av ångest över allt plugg och att prestera. När jag sedan cyklade hem i 180 så kändes livet så himla bra. Spenderade kvällen Sandra och Frej vilket var himla trevligt, kul att göra något annat än att plugga och kände att jag verkligen behövde unna mig det. I morgon kommer samma prestationsångest och ångest över plugget vara tillbaka men det sägs att om man klarar första terminen så klarar man allt! *Försöker tänka positivt*Hemma.

Äntligen har jag landat i min egna läghenhet. Igår efter skolan trampade jag allt vad jag bara kunde mot Haga och vad jag från och med igår kommer att kalla mitt hem. Mamma, pappa, mormor och Rolle var här och fixade och gjorde i ordning. Fanns inte så mycket att fixa då jag endast har en säng än så länge.
Har fortfarande en jäkla massa plugg så jag drog en liten lögn förra veckan att jag skulle börja uppdatera då jag kom till min lägenhet. Som det ser ut nu är prio ett skolan, plugget och socialisera sig med klasskompisarna men så småning så kommer jag försöka uppdatera här så ofta jag kan, ni får stå ut! :)
 
 

Sist jag kikade in här så skrev jag att bloggkarriären i stort sett är slut men jag tänkte vafan mina vänner och familj kvar i Piteå och Sofia i Seattle kanske vill veta vad jag sysslar med i min nya hemstad. Sommaren var extremt dålig skulle jag nog vilja säga så det är så himla skönt att få börja om i en ny stad med ett nytt liv. Förra torsdagen packade jag en väska full med alla mina kläder och satte mig på bussen mot Umeå. Bor för tillfället i korridor med Sandra och sambolivet funkar perfekt mellan hon och jag, kunde inte ha fått det så himla mycket bättre. Nu är det inte många dagar kvar med henne för på måndag blir jag vuxen på riktigt och får min alldeles egna lägenhet. Resten av flyttlasset med mamma, pappa, mormor och hennes sambo kommer då också för att hjälpa mig komma i ordning.
I fredags drog nollningen igång och den kommande månaden kommer bli fullt ös medvetslös typ. Plugget drog igång i måndags och det känns som att jag redan är dränkt i böcker och en himla massa uppgifter så det borde jag egentligen syssla med nu. Har det lite halvt taskigt med internet just nu men nästa vecka så hoppas jag att ni kommer få se mig skriva några rader här, nu åter till plugget.

RSS 2.0