God jul på er allesammans!❤️
Dan före dan före dan före dopparedan.

Igår, dan före dan före dan före dopparedan, så hade jag typ världens bästa kväll. Eller en av dem bästa i alla fall. Jag och mina bästa vänner hade lilla julafton. Vi bytte julklappar, åt julgodis, skrattade så tårarna rann, pratade om allt mellan himmel och jord och så vidare. Jag har aldrig en tråkig stund med mina tjejer, de är helt enkelt bara bäst.
 
Elins julklapp till Linnea. Jag grät, både av att jag blev rörd men också hur fula vi kan vara ibland.
När julklapparna kommer fram blir jag lycklig som ett litet barn på julafton.
Love you girls. Saknas på bilden gör Sofia för hon ställde upp som fotograf. 

I could have been someone, well so could anyone.

På min lediga dag så är jag duktig och pluggar och bakar massa gott. Sen kommer jag även umgås med mina vänner och se film. Det är kul att vara ledig. 
 
Självklart har choklad en del i allt jag bakar.
 

Sista jullovet.

Sista jullovet för gymnasiet är nu här. Har dock två inlämningar kvar men min hjärna har redan tagit jullov så får väl se hur det blir. I morgon är vi lediga så får nog lov att skriva då. Vad gör jag annars på dagarna? Jo jag bakar ännu mer mjukkaka och godis med mormor, slår in ännu mer julklappar och äter ännu mer julbord så jag är less.
Ikväll inviger jag lovet med lite harmoni och ett yogapass, underbart.
 
 

Femtonde december tjugohundratretton.

Nu var det längesen jag kikade in här igen. Sedan sist har jag bland annat hunnit med att fira Linnea som har fyllt 18, gått på stan med mamma och varit på julfest med Alexanders jobb. Idag har jag inte gjort många knop och kommer nog inte göra det heller. Har slängt ihop en nutellapavlova och ska plugga lite och snart ska jag bara ta det lugnt. Kanske slår in lite julklappar också, det är ju bara nio dagar kvar till julafton. 
 
 

Julbak.

Idag har jag varit ledig hela dagen. Har tagit tillvara på dagen genom att ha bakat mjukkaka och kolakakor med mormor. Sen har jag gjort misslyckade mintkyssar och ett jättefint pepparkakshus med Tilda. Efter en dag utan en lugn stund så slänger jag mig nu i soffan och myser och tar det lugnt.Tisdag.

Tisdagar börjar nog bli min favvodag på hela veckan, eller i alla fall av skoldagarna. Idag var jag i skolan en timme sen gick jag ner på stan och lunchade med mamma och mormor. Sen gick vi runt på stan en snabbis. Åkte sedan hem, rastade Mojje och åkte tillbaka in till stan för att klippa mig. Efter det hände det som jag har väntat på i några veckor nu, jag hämtade ut min nya mobil. Sen jag kom har jag suttit och kollat på Paradise Hotel  vilket är sjukt underhållande, det finns så många lejda människor alltså. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sussa.
 
 

Christmas time, the best time of the year.

Lyssnar på julmusik. Bakar julgodis och annat som hör julen till. Köper och slår in julklappar. Julpysslar. Äter tomtegröt. Dricker varm choklad och julmust. Tittar på bilder från julen. Äter skumtomar. Kollar på julkalendern. Pyntar julgranen. Ser snön falla och det bildas ett vinterland. Känner lukten av glögg och pepparkakor. 
Mår som allra bäst.
 
 

Lol

Hade skrivit ett långt och fint inlägg om vad jag har hittat på i helgen men så stängdes bara appen ner och allt försvann. Bra avslut på en bra helg, fast nä. I alla fall så har helgen varit jättebra, lugn och skön men ändå lite saker som har hänt. Nu däremot skulle jag behöva lite skönhetssömn, som grabben bild, så tack för mig och hoppas ni har haft en mysig första advent.

RSS 2.0