Does it even matter?

Glömmer ibland att jag har en blogg när livet rullar på. Sen senast har jag haft en tjejkväll hos Agnes med Elin, Linnea, Sandra och Sofia, jobbat, varit på kalas, catchat upp med Hanna under en långprommenad, pluggat och varit extremt trött. Nu återstår nio skoldagar innan det är påsklov och jag kommer att plugga tills ögonen, fingrarna och hjärnan blöder innan dess. Snart är det över och jag längtar så mycket att jag nästan spricker. 
 
En snögubbe som jag gjorde med dessa vänner för ett tag sen, inte relevant - jag vet. 
 
 

Happy.

Idag är det en bra dag. Solen skiner och jag har cyklat till skolan, det var inte alls lika kallt som förra veckan vilket var väldigt skönt. Även fast skoldagen har varit lång och ganska tråkig så är jag ändå lycklig. Jag lyssnar på pepp-låtar och är allmänt glad. 76 dagar kvar till studenten är det också så jag kan inte vara så himla mycket gladare.
 
 

Skitsnack.

Måndag igen och en seg dag har det varit. Har gäspat hela dagen och när jag kom hem så somna jag och sov i två timmar. Är superpigg nu och kommer inte kunna somna ikväll. 
Har fått hem några studentklänningar som jag ska prova. Det är ju bara 79 dagar kvar till studenten och jag kan inte längta mer. Nu börjar hockeyn om och förhoppningsvis vinner Luleå ikväll!
 
(och bilden har inget med inlägget att göra)
 

Inferno.

När min ena faster fyllde år fick hon i födelsedagspresent att åka till Luleå med familjen och se Joe Labero och idag var det äntligen dax! Det började med en middag på All Star. Där satt även lite hockeyspelare från Luleå Hockey så jag och mamma blev lite starstrucked. Efter det traskade vi ner till kulturens hus där Joe Labero höll oss underhållna i nästan två timmar. Det var hur coolt som helst och jag skulle kunna se showen om och om och om igen utan att fatta någonting. Helt sjukt alltså.
 
 

waffles.

Cyklade till skolan i morse för att få lite frisk luft men det var sjukt kallt ute så det kom inte med så mycket energi. Efter skolan gick jag och Sofia till yogahuset för att göra ett reportage till skoltidningen. När det var klart gick jag ner på stan med mamma. Cyklade sedan hem och skrev ihop reportaget. Ikväll har ätit lyxmiddag, våfflor med banan, jordgubbar och blåbär, längtar redan till nästa tisdag då det är våffel-dagen. Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och försöka få upp värmen lite för jag fryser fortfarande sen cykelfärden hem. Senare ikväll blir det hockey och förhoppningsvis går det bättre för Lule idag än sist. 
 
wa

Great clouds roll over the hills bringing darkness from above.

Torsdag morgon flög jag ner till Stockholm med min klass för en snabbvisit. Vi var på studiebesök i riksdagen, på SVT och SR, åt massor av god mat och strosade runt lite på stan. Spenderade inte så mycket pengar men jag hittade äntligen(!!!!) ett par skor till balen i passande storlek som jag köpte. Vi kom hem fredagkväll och jag somnade direkt och sov som en stock hela natten. 
Chillade och sov mest hela lördagen (det är fan jobbigt att vara i Stockholm) och efter middagstid tog jag på mig arbetskläderna och jobbade några timmar. 
Igår, söndag, så bakade jag cupcakes, åt middag hos mina kusiner, såg Luleå förlora sin första slutsspelsmatch och umgicks med Linnea och Elin in mot småtimmarna och pratade om allt mellan himmel och jord. Detta resulterade i en kort nattsömn och en trött Malin idag. Ska försöka komma i säng tidigare ikväll för sova är ju typ det bästa som finns ju.
 
 
 

Våren är här.

Vädret är helt underbart, snön är snart borta och asfalten är bar. Detta har gett mig så mycket energi. Åh vad jag är lyckling.



Today I don't feel like doing anything...

...men jag har en gymnasiearbetesrapport som ska vara inlämnad i veckan som är långt ifrån klar. Då vet ni.

Vi kan gå vår egen väg.

 

En sportlovshelg.

Som sagt så åkte jag och Alexander upp till fjällen i torsdags. Vi har bott i husvagn i Tjärnberg med mormor och hennes sambo. Tyvärr var inte vädret riktigt med oss. Inte heller fiskelyckan för den delen heller. När vi kom upp på torsdagen så gjorde vi inte så mycket, mest chillade. På fredagen så åkte vi ut med skotrarna för att testa fiskelyckan men det blev bara två små rödingar. Det var nollgradigt och solen tittade fram lite då och då. Igår, lördagen var inte bättre. Med snöstorm och klass 2-varningar åkte vi ut på sjön närmast för att dra upp lite middag. Det blåste på som bara den och det blev rätt kallt. Med två fiskar senare åkte vi upp till husvagnen och lindade in oss i filtar och myste lite. När solen tittade fram tyckte vi att det var en bra idé att åka upp till Vuogga och Alexanders moster. Det fick vi ångra snabbt. Snö och blåst så vi inte såg någonting. Vägen var avstängd men badass som vi är fortsatte vi ändå. Vi var där ett litet tag och när solen tittade fram skyndade vi oss tillbaka till Tjärnberg. Vi fick vår fiskmiddag då vi fick lite fisk av mormors kompisar. Mätta och belåtna började vi packa ihop våra grejer för att sedan åka hem idag. Hann vara hemma i fem minuter innan lillebror blev magsjuk så jag packade bara om väskan och åkte till Alle.
Tur att jag har ett andra hem. ♥
 
Ungefär såhär mycket såg vi (ibland mer och ibland mindre) mellan Tjärnberg och Vuogga. (fattar helle inte varför bilden blev så himla grön...)
 
 
 

Stress.

Igår kom jag och Alexander på att vi ville dra upp till fjällen resten av lovet och sagt och gjort, i morgon far vi. Idag har varit lite av en hektisk dag. Rapporten till gymnasiearbetet ska in när som helst och jag hade tänkt att jag hade på mig hela lovet att skriva den men icket. Idag har jag dock fått mycket gjort på den så det inte blir allt för mycket att göra då jag kommer hem. Idag har jag även hunnit vara på bibblan och lånat böcker till rapporten, slängt ihop en pannkaka, gått promenad med hunden och sett Pretty Little Liars. Nu ska jag fortsätta på rapportskrivandet och efter det ska jag fara och handla, laga mat och sen jobba i några timmar. Packa måste jag också hinna med någon stans däremellan. Har lite svårt att koncentrerar mig på vad jag ska göra för jag är så himla taggad på att fara till fjällen och köra skoter, det var ju typ hundra år sedan sist!
 
 
 

Karamelliserade popcorn och chokladcupcakes med marängtopping.

Igår bakade jag som sagt med Tilda. Huuur gott som helst vart det. Även fast vi failade några gånger så blev det ändå lyckat. Idag tog vi sovmorgon till efter tolv och när vi hade piggnat till såg sedan Boktjuven som var väldigt bra. Dock så blev jag lite besviken på slutet men den var ändå värd att se! Ikväll har jag bara myst med mamma och så kommer det förbli resten av veckan då pappa och lillebror är i fjällen. Nu ska jag krypa till kojs tror jag för i morgon blir det en förhoppningsvis händelserik dag.
 
 

Lördag.

Igår så invigde jag lovet med en jobbkväll. #cashisking. Alexander sov här och vi vaknade tidigt i morse. Vi har inte gjort många knop idag men skönt är då det. Nu ser jag hockey och ikväll är jag chaufför, äter middag hos Alexander och bakar med Tilda. Trevligt blir det. 
 
 

RSS 2.0