Böcker hit och böcker dit

Har de senaste dagarna suttit och kämpat med en hemtenta som ska in på måndag. Känns som att jag drunknar bland alla böcker. För att inte lägga tid på den när jag väl kommer hem till pite så kämpar jag på att få ihop den. Har några timmar på mig i morgon innan ett seminarie för efter det går bussen hem. Eftersom jag är hemma i helgen så blir det inte den traditionella helgmiddagen med Rasmus så idag lyxade vi till med det istället. Han är ju bara bäst på att laga mat. Nu ska jag hoppa i säng och pussa på honom lite för det kommer jag inte få göra på fem dagar, är man nykär så är man.


Lördag och söndag

I helgen har jag ätit gott som vanligt. Igårkväll bjöd vi över Rasmus kompis och flickvän på tacos, det är ju aldrig helt fel. Efter maten blev det mellomys och lite senare glass och jelly beans. Feg som man är provade jag bara en och hade tur, fick choklad istället för dog food. 
Idag ville Rasmus äta brunch men det fanns inget ställe som serverade det idag så vi fick göra vår egna. Amerikanska pannkakor, scones, bacon, äggröra, smoothie och färskpressad apelsinjuice. Bättre kan det nästan inte bli. Låg i matkoma resten av dagen och lyckades slumra till där ett tag. Vaknade precis till tvättiden så kvällen har till mestadels bestått av det och en jävla massa disk. Snart är John blund här och i morgon är det en ny vecka.




And I fall in love with you all over again.

I helgen har Sofia varit här återigen så i fredags hade vi tjejmys hos Sandra. Shit vad jag har saknat den tjejen alltså. Vi snackade massor med tjejsnack, ni vet sånt som man bara gör med sina allra bästaste vänner. Skrattade gjorde vi en hel del också men det är ju ingenting ovanligt. När vi knappt orkade hålla ögonen öppna längre tog jag bussen in till stan, mötte upp Rasmus och gick hem. Slocknade nästan direkt vi kom innanför dörren.
I lördags hade jag egentid och det resultetade till att jag nästan läste hela Bröderna Lejonhjärta, den var ju så spännande så kunde knappt slita mig. När Rasmus kom hem spelade vi tv-spel som vanligt och åt kungmiddag innan vi drog till hans storebror och flickvän för lite mellomys. Trevligt!
Igår var det ju Valentines Day men vi firade inte direkt, det var nästan som en vanlig söndag. Vi låg länge i sängen och drog oss innan vi gjorde en magisk frukost. Fick en fin överraskning av mamma och pappa som vi kommer att nyttja nån gång här framöver, TACK. På eftermiddagen rullade vi hem till Rasmus föräldrar, där spelade vi spel, åt middag, hälsade på släktingar, såg Farmen och hade det trevligt. Ytterligare en lyckad helg och jag är redo för en ny vecka med nya möjligheter, snart är en av sju dagar avklarade!
 
 
 



Torsdag

Idag har jag gjort något jag inte har gjort på väldigt länge. Jag har köpt ett gymkort. Får se hur detta slutar men jag har köpt för ett år så jag ska banne mig se till att nyttja det och bli lite mer hälsosam. 
Idag har jag även varit på skolan, hade seminarium om den flerspråkiga människan, väldigt intressant men också väldigt svårt. Sen när jag kom hem läste jag klart ytterligare en barnbok så i morgon ska jag äntligen börja med Bröderna Lejonhjärta, längtar! Åt krov och mjölkstuvade makaroner till middag idag, rester från igår, och det är ju bland det godaste som finns. Känner mig hemma när jag äter det för det var en riktig klassiker på Snäckstigen. Ligger och halvslöar i soffan nu och lider fortfarande av matkoma så här lär jag ligga resten av kvällen och bara chilla deluxe.




Helgen...

...var magisk. Var på församlingsgården på något som kallas för Lattjot där tiggarnas barn är välkomna och leka & pyssla på lördagar, hur bra som helst. Sen har det varit massor med mys med Rasmus. Vi såg film, spelade tv-spel, åt gott och skrattade som vanligt. På söndagen fick jag krama om Sofia igen några timmar innan hon åkte hem till Piteå igen, längtar redan till jag får träffa henne igen och få vara alla tjejer för första gången på över ett år. Sista helgen i februari sker det.❤️




HON ÄR HEMMA!

En suddig bild från en video som Sandra filmade när Sofia kom inklampandes i mitt kök tidigare ikväll. Jag kan knappt förstå att hon är hemma, som jag har saknat henne. Lyckligare kan man inte bli!!!

Bully.

I söndags kom som sagt mamma, pappa och Mojje hit över dagen. Jag fick nån försenad julklapp och några smågrejer från pappa som har varit i Kanada. Vi satt och surrade och myste med Mojje ett tag innan vi gick ner på stan för att strosa lite och käka lunch. Efter det gick vi tillbaka till mig där vi fikade innan familjen satte sig i bilen för att åka hem igen. Det var så skönt att få ha dom här även om det bara var för en liten stund.
Igår gjorde jag en lyxfrukost och såg farmen innan jag satte mig ner och tog tag i litteratur. Blev lite less på att sitta hemma så jag mötte upp Hanna på biblioteket i stan och satt där och läste. Lånade även hem lite barnböcker som hör till kursen, bästa litteraturen haha :). När jag kom hem stod maten i princip på bordet så det var bara att hugga i och efter det spelade jag och Rasmus lite tv-spel innan vi startade en dokumentär. Vi såg Bully som är en dokumentär där man får följa några barn/föräldrar i USA som har blivit utsatta för mobbning. Den var så hemsk att det gjorde ont i varenda liten cell i min kropp, definitivt sevärd trots det! 
 
 

RSS 2.0