I morgon blir det bästa månaden på året.♡

 

Norrlänningar på vift i söder.

I helgen har jag som sagt varit i Trollhättan. Jag och några kompisar vann en filmtävling i våras och priset var att åka ner och tävla i Novemberfestivalen. Efter en helg med mycket skratt, filmtittande och mat så är vi på tåget på väg hem. Vi har precis passerat Umeå så på ungefär fyra timmar är jag hemma och får kasta mig i min nya säng. Längtar.The United States of America del fyra.

Den femte dagen så kikade solen fram igen så perfekt för turistande utomhus. Vi började dagen med att åka upp i Empire State Buildning.
Vi gick sedan över Brooklyn Bridge och efter det hamnade vi på Starbucks där jag drack en frappe.
Efter det åkte vi tunnelbana till China Town där vi gick runt och kollade. Vi gick sedan till någon känd skatepark där Sebbe fick skatea lite. Efter det gick vi tillbaka till China Town och mot Little Italy där vi lunchade. 
När vi hade sett den delen av New York begav oss till Rockafeller Center där vi tog lite familjebilder och där vi hade tänkt se solnedgången, vi var dock lite tidiga så vi gick tillbaka till hotellet igen. Om ni besöker New York rekomenderar jag att ni far upp i Rockafeller Center istället för Empire State Buildning om man måste välja bara en.
Tur som vi hade så gick solen ner precis när vi kom till hotellet så jag fick en bild på den.
 
 

Packar, städar, pluggar.

Idag så har jag varit i skolan, blivit fotad till piteå-tidningen, börjat redigera skoltidningen, köpt klart alla julklappar för i år, städat mitt rum, packat och pluggat. 
Nu ska jag till Alexander och plugga gärnet inför i morgon. Sen sover jag där, far på skolan, skriver prov, far hem och packar det sista innan jag rullar mot Älvsbyn och sen hoppar på tåget till Trollhättan.
 
Linneas bild från arkivet.
 

Bara lite skit.

En lektion idag på 40 minuter. Som Agnes sa, man hinner knappt vakna innan man ska hem igen. Efter lektionen så satte vi oss ner vid redigeringen och började lite smått på vår film till gymnasiearbetet. Är riktigt spänd på hur det kommer att sluta. Nu måste jag dessvärre plugga samhälls och psykologi och lär nog sitta med det tills jag går och lägger mig ikväll. Det är ju så fantastiskt kul med skola och prov, not. 
 

Huvudstaden.

Helgen har jag spenderat i huvudstaden med min familj och en till familj. Vi har gått på stan och shoppat, ätit god mat och varit på afternoontea på Grand Hotel. En supermysig helg med många skratt och minnen. 
 

Jag vill shoppa.

 

En helg.

I fredags tittade jag och några tjejer på idol sen åkte vi in till stan och körde bilkurragömma med killarna. När vi var klara kring ett så stupade jag i säng direkt jag kom hem. 
I går så tog jag en lång sovmorgon och allmänt lugnt hela dagen då jobb väntade. Ett företag hade firmafest på jobbet så fick agera servitris och diskplockeska från fyra till halv elva. Jag hade tur som inte behövde stanna till två. Åkte sen till Alexander och sov där.
I morse for jag hem för att äta lyxfrukost och fira farsdag vilket inte var helt fel. Efter det pluggade jag lite innan vi åkte till Mio för att kolla på en ny säng. Förhoppningsvis får jag en mysig julklapp av tomten. Sen jag kom hem har jag bara pluggat så jag är i stort sett klar nu så jag har resten av kvällen fri. Det återstår väl och se vad som händer en söndagkväll som denna.Tuesday

I morse vaknade jag upp brevid min pojke, kändes lite surt då jag var tvungen att stiga upp och han fick fortsätta sova. Men jag begav mig sedan till skolan för en kort skoldag. När vi hade slutat traskade jag in till stan för att hämta min nya jacka och handla. Har bakat åt mamma hela eftermiddagen. Långpannebullar och nougat/daim-chokladkaka, sa någon kaloribomber. Eftersom jag försöker vara så nyttig som möjligt så har jag inte smakat men förhoppningsvis så smakar de bättre än vad de såg ut. 
Ikväll har jag bara myst framför teven men familjen samtidigt som jag har målat naglarna på både fötter och händer. Nu ska jag krypa till kojs för att få lite skönhetssömn. 
 
 

Tredje november tjugohundratretton.

Efter helgens trevligheter så sitter jag nu här i sista sekunden och försöker få ihop det sista på svenskarapporten.  Som jag sa tidigare att jag kommer att panikskriva på söndagkväll stämde helt. Wooow jag kan se in i framtiden, lol :P Ska försöka knyta ihop det sista nu innan jag drar iväg till Hortlax för att fira att min bästa Sandra har blivit myndig. 
 
Hittade denna fina bild på Sandys blogg. Snygg, I know!
 

RSS 2.0