Två bilder.


Finväder!

Igår var jag, Agnes, Linnea, Frej, Alexander och Johannes och körde skoter. Gjorde en snögrotta och mös på i det fina vädret samtidigt som vi åt lunch. Sen på kvällen bjöd jag världens bästa på "romantisk tre-rättersmiddag". Sen såg vi film men båda somna så den har vi sett klart tidigare i dag. Lika fint väder i dag som i går så vi tog Mojje med oss och gick ut på isen en sväng. Mys.
Ikväll blir det sleepover mys hos Elin med alla mina tjejor! <3


"Och där gick vi på lov."

Glädjen som uppstod i morse då mobilen startade var stor. Tänk vad jobbigt livet är utan mobil!?
Kort skoldag idag sen gick SA2B på lov där kring halv två. Jag och tjejerna gick ner till stan och fikade. Köpte också en rouge som jag sa igår. For hem, gick ut med hunden, tog en lite för lång pn, kastade i mig middagen och for snabbt till jobbet. Klev precis innanför dörrarna där nu och slutar kring midnatt. Bra invigning på lovet!


Det kan ju gå bättre.

Alltså jag är ju världssämst. Igår gick mina nya hörlurar som jag fick i julklapp sönder, idag tappade jag ut hela min rouge och när jag kom hem så tappade jag mobilen i snön så nu funkar den väldigt dåligt. I morgon ska jag gå in med den på Telia så kanske de kan hjälpa mig. Måste även in på Kicks också då och köpa en ny rouge. Livet är inte alltid lätt, men det finns de som har det värre.
 

Monday.

Efter ett besök hos faster igår så är håret några centimeter kortare och brunt. Riktigt nöjd!
Idag rullade skolan på bra, sett film och slutat en timme tidigare var inte helt fel. Fick veta för ett tag sen också att jag börjar 12.00 så det var ju också riktigt najs!
Ska ut med Mojje nu och sen plugga lite. Kanske börjar Andra Avenyn marathonet med Hanna ikväll också.


Lördagsgodis.

Ikväll bjuds det på trerätters hemma hos Isakssons, riktigt nice! Lite senare rullar jag mot Elin för filmmys med tjejerna, Alexander och Johannes. Då vet ni! :-)


I'm in love with you.

Så himla skönt med helg! Sista lektionen bestod av ett långt matteprov som inte gick så där wow. Är helt slut i huvudet nu efter allt tänkande och lite sömn inatt. Är hos Alexander nu och här bjuds det på middag (som vanligt). Ska nog sen till mig och bada i spat. Vi har köpt jordgubbar, choklad och chips, så ikväll blir det fredagsmys med stora bokstäver!
 

Friday!


Ser du skillnaden?

Fick en komplimang av Sofia, "du ser ut som Yohio!" Jamen man bugar och bockar!!! Blir varm i hjärtat! :-)


Ny vecka, nya möjligheter.

Veckorna bara flyger förbi och på två veckor är det sportlov. Ser snart ljuset i tunneln! I veckan blir det råplugg i matte för har prov på fredag. Så just nu är jag sysselsatt med matten och hockey på teve.


Blogresponse.

 

Lördag

Har sovit väldigt dåligt inatt. Förkylningen blir bara värre och jag tycker fett synd om mig själv :-p Har ätit frukost och tagit en lång dusch men jag har krupit ner i sängen igen och ska försöka sova ett tag. Ska iväg på kalas lite senare idag men ikväll blir det att vara hemma och bara kurera mig.


TGIF


Skrattar lika mycket varje gång!♥

 

Sjuk.

När jag vaknade i morse så var jag ännu mer förkyld än vad jag var igår. Från att ha haft lite ont i halsen till att ha ont i halsen, hosta och snora. Kan beror på att jag var och pussade på min halvsjuka pojke igår.
Detta blir då en perfekt dag för lite New Girl, måla naglarna, sova och plugga engelska. 
 

Tisdag.

Kände inte taggen att fara ut och springa idag. Har varit trött hela dagen och gått på överskottsenergi. Men jag tog i alla fall med mig Mojje ut på en powerwalk och det var rätt så skönt. Ganska komiskt också att nästa direkt jag hade publicerat "Nu får det minsann ta och sluta snöa, jag vill ha sommar!" så slutade det snöa. Det är inte så kallt ute heller. Kanske börjar våren och sommarn sakta men säket komma?
Nu ska jag plugga in engelskan sen bänka mig framför teven och Svenska Rivieran, världens bästa Sofia är ju med ikväll! Sen efter det börjar ju Maria och Mindys nya tv-program och det får man ju inte heller missa.
 
 

Nu får det minsann ta och sluta snöa, jag vill ha sommar!


Händerna upp i luften.

Idag har det varit en bra dag. Det började med sovmorgon till halv tolv sen har dagen bara flytit på rätt så bra. Gjort journalistikprovet så nu är det bara engelskan kvar i veckan.
Nu är det middag sen ska jag skriva på engelskan och senare ikväll är det top model. Me gusta.


Lördagsmys.

Blev bjuden av Elin på brunch i morse. Jag, Elin, Sandra, Sofia och Linnea åt gått och pratade om allt som vanligt. Nu ikväll har jag varit på golden med Alexander och hans släkt. Nu är vi hos pöjken med han, Frej och Adrian. Blir väl att slå på en film eller nå snart. Perfekt lördag!









Jag hade också en liten olycka med min pojkvän, "a-sex" ni vet ;)


RSS 2.0