Feminism

Trots att det bara är en lektion på tisdagar så har denna dag varit otroligt seg. Efter skolan åkte jag, Sandra, Elin och Agnes hem till mig för att göra ett nytt försök med att fota stop motion till vårt gymnasiearbete. Denna gång lyckades vi och förhoppningsvis kommer det bli grymt! Sen de for hem så har jag pluggat, sett på tv och sovit. Klockan är bara halv sex och det känns som att den är typ tio. Får härda ut några timmar innan jag kan lägga mig och vakna upp till en ny dag. Skulle helst vilja göra det nu men andra saker står på schemat ikväll!En onsdag i januari.

Istället för att somna i soffan när jag kom hem tog jag en pw med Mojje i det kalla vädret. Sen fick mamma sluta tidigare så hon kom hem med mat från max så jag piggnade till. Väldigt onyttigt med gott. Efter middagen tog jag mig med Sofia till Cinderella där Agnes och Amanda var modeller och visade upp bröllopsklänningar. Sååå fina att jag smälte typ. Jag och Sofia gick sedan över till Nodo där vi satt och surra. Nu har jag precis kommit hem och hade tänkt hoppa i säng snart. 
 
 

And baby I'll rule.

Egentligen händer det inget speciellt i mitt liv som känns värt att blogga om, i varje inlägg skriver jag i stort sett samma sak. Kul för mina underbara bloggläsare att läsa :):):):)
Idag har jag i alla fall varit i skolan och haft religion innan vi satte oss ner och klippte, klista och ritade till vårt projektarbete. Förhoppningsvis är filmen snart klar och då kanske den hamnar här, vem vet!? Efter skolan åkte jag till Alexander där vi bakade rockyroadfudge och såg en film. Filmen var dock väldigt dålig så jag somnade. Nu är jag hemma och pluggar för fullt, hoppas bli klar ikväll så resten av veckan är pluggfri. 
 
 

"Kom som du inte är"

Igår var det en jättebra dag och idag är det en mindre bra. Studenten närmar sig och igår var det den första pre-stndt-festen. Vi förade i bersika innan vi drog vidare till Challenge där vi dansade och hade trevligt. Idag blir det mys hela dagen och kvällen med min fina pojkvän. Det blir bra det.
_

Idag efter skolan tog jag en lång pw med hunden. Trots kylan var det väldigt skönt, bara man har varma kläder. Full med energi så satte jag mig ner sen och skrev ett cv och ska nu börja med psykologin. När jag har fått ner några rader på den ska jag städa för pappa kommer hem i morgon och då ska det vara fint. Står för middan ikväll också som alla andra dagar då han har varit borta. Kanske borde satsa på att bli kock, eller så inte. Blir mest troligt soffhäng sen och en tidig kväll, måste ju orka med morgondagen med skola och sen utgång!
 
 

Soffhäng.

Onsdag, mardrömsskoldagen avklarad! Ska se Paradise Hotel och pretty little liars nu och ikväll är det derby. TV-häng ikväll som gäller alltså.
 
 

Saturday.

Tänkte dubbeldejta med min fina pojkvän och Linnea och Frej ikväll men det blev ändrade planer. Ska mysa med mina tjejer istället och det funkar lika bra det. Innan jag drar iväg tänker jag krypa ner under en filt framför brasan med lite plugg, såhär på en lördag. 
 
 

Jullov.

Det blev visst en lite bloggpaus såhär under jullovet. Rätt så skönt ändå. Har faktiskt inte slagit på datorn en enda gång under lovet och mobilen har inte används särskilt flitigt. Under de här nästan tre veckorna har jag hunnit med allt men ändå inget. Har firat jul med min familj på julafton och Alexanders familj på juldagen. Ätit goda middagar både hemma, hos Alexander och i Påle. Firat in det nya året med mina bästa vänner. Läst, läst och läst. Läser för tillfället Hammarbyserien som är huuur spännande som helst. Har varit i Luleå på mellandagsrean med familjen. Har hittat vilken klänning jag ska ha på balen och jag är sjukt nöjd. Jag har även suttit bänkad framför TV:n och hejat fram våra juniorer till ett JVM-silver. Haft sleepover med några av mina brudar. Men det som har betytt mest för mig detta lov är att jag har varit tillsammans med min underbara pojkvän i ett år. Det firades med att jag bjöd på middag och han bjöd på bio. Vi såg Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, den var fantastiskt bra måste jag säga. De sista timmarna av lovet ska jag njuta av till hundratio procent och förhoppningsvis lyckas jag komma i säng i någorlunda tid för i morgon är det skola. Igen.
 
 

RSS 2.0