and I've been looking at the stars for a long, long time

 

Tjabba, tjena, Hallå!

Min förkylning har blivit sämre och jag är hur trött som helst men kan ändå inte sova. Var hos läkarn igår och fick utskrivet lite mediciner så inom en vecka hoppas jag på att bli bättre. Febern är i alla fall borta till största del så nu är det bara hostan, snuvan, öroninflammationen och ögoninflammationen som ska bekämpas. Sakta men säkert går det och idag var jag till och med på jobbet. Tur att säsongen inte riktigt har dragit igång än så det inte är allt för mycket att göra.
I morgon är det en vecka sen jag tog studenten och jag har fortfarande svårt att ens förstå det. Har inte tagit tag i och fixat några bilder men jag tänkte att jag kunde dela med mig av några från p-town som de har fotat.
 

Sjuk.

Har varit hur trött som helst sen studenten så jag har inte orkat tagit tag och fixa nå bilder att dela med mig av. Igår myste jag med mina vänner och jag, Linnea och Elin nakenbadade i en tjärn. Detta har resulterat i att min förkylning har brytit ut så nu har jag feber och är ännu mer förkyld. Kommer inte orka ta tag i några bilder förrän jag är frisk för jag tänker fokusera på att bli det!
Prom.

I torsdags så kände jag mig som den finaste tjejen på denna planet, har aldrig kännt mig så fin i hela mitt liv och turen hade jag också som fick ha den mest underbara personen som finns vid min sida. Jag och Alexander var först ut på röda mattan på Pite Havsbad efter en åktur i en frän bil. Tog tusentals kort på oss och några av våra vänner, åt god mat, hade det trevligt och såg så himla snygga personer överallt runt omkring mig, Avrundade kvällen med att dela på en stripsmeny med min pojkvän innan jag sprang barfota ut i regnet till bilen för att fara hem. När jag la huvudet på kudden somnade jag direkt med ett leende på läpparna efter en rolig kväll som jag sent kommer att glömma.
 

Excusez moi

Lördagkväll landade gänget på Kallax, vi alla lyckades ta oss hem hela, rena och några nyanser brunare. Det har varit en helt underbar resa trots lite tråkigheter och ett dåligt hotell. Men summan av kardemumman så har vi hunnit med att bada i medelhavet, bränt oss i den alldeles för varma sanden då vi har sprungit ner till havet, spelat volleyboll, åkt bananbåt, ätit ute varje kväll på olika restauranger för maten på hotellet var hemsk, strosat runt på stan och köpt hem lite småsaker, gått runt i hamnen och kollat på alla piratskepp, dansat på barerna, upplevt mitt första beachparty, druckit drinkar, spelat hjärter sju så många gånger att jag har tappat räkningen, hoppat in i en taxi och sagt "follow that car" och pekat men det slutade med att den taxibilden följde efter oss och självklart har jag njutit av det underbara vädret och mina fantastiska vänner.
 

Hemma!

Äntligen är jag på svensk mark igen! Vi landade på kallax lördagkväll och det var såå skönt att komma hem, somnade nästan direkt jag la huvudet på min kudde och jag sov som en prinsessa hela natten.
Gårdagen ägnade jag åt att packa upp väskan, hänga med Hanna och pratat om allt som har hänt den senaste tiden, kollat in bilen vi ska åka med till balen, myst med Alexander och familjen. 
Idag har jag hunnit sola lite på morgonen men det var kallt så det blev inte så länge och lagt in bilderna på datorn från resan så ikväll eller i morgon kommer det en bildbomb. Nu ska jag trampa iväg till skolan och ikväll kommer jag mysa på södra hamn med mina vänner.


RSS 2.0