Tankar.

De senaste veckorna har varit konstiga. Många tankar som har snurrat i huvudet. Egentligen kanske det inte är någon big deal men jag har redan separationsångest. Jag och min familj ska flytta från hus till lägenhet så det blir en stor omställning. Även fast jag ändå ska flytta till Umeå till hösten, om allt går enligt planerna, så känns det jättekonstigt. Håller på att städa och rensa för fullt och det lär vi fortsätta med fram tills vi flyttar. Det är visning i helgen så jag har checkat in hos Alexander medan resten av familjen är i Umeå och har trevligt. Annars rullar väl livet på i vanlig ordning typ, trivs otroligt bra på praktiken så är jag bombsäker på mitt val att plugga vidare till lågstadielärare. Inom en snar framtid har jag kanske skaffat mig ett sommarjobb också och det känns jättebra. Sen finns det ju alltid tid att umgås med vännerna så det har jag ju självklart också gjort sen sist jag skrev några rader här.
 
Mitt rum som snart inte är mitt rum längre.
 
 

pressfotograf

Solen skiner över Piteå och det har den gjort i flera dagar nu. Jag älskar det! Vi hade en toppendag idag på skolan som började med lilla vasaloppet uppe på grisan med barnen där jag fick agera pressfotograf. Efter det var det lunch och en kort lektion innan skoldagen var slut och det var dags för fritte. På fritte spenderade vi den mesta av tiden utomhus med strålande sol, hur underbart! När min arbetsdag led mot sitt slut där kring halv fem så traskade jag hemåt där jag har spenderat kvällen framför soffan och en vinst för Luleå.

En tisdag i mars.

Idag har jag varit extremt trött, tror det beror på att solen har varit frånvarande. Just nu är jag taggad på att plugga till hösten men jag kan lika gärna ändra mig i morgon. Det är inte lätt alltså. 
Har under flera dagar försökt fått tag i min frissa för jag måste göra något åt min rishög men det går sisådär. Barnen på fritte har en salong där de färgar (vattnar) håret och gör uppsättningar så jag gick dit idag och blev ompysslad, lyxigt värre haha. Men i morgon ska jag banne mig boka en tid hos riktiga frissan!


i veckan som var

Måndag till fredag i veckan har jag knegat på i restaurangen för pappa har varit i Italien och åkt skidor. Har fått vara minibossen för en vecka och på fredagen bjöd jag mina kollegor på fika för de klarade att stå ut med mig under veckan. Under veckan har jag saknat de små krypen på skolan så jag längtar verkligen till i morgon då det är praktik igen! Ska krypa till kojs alldeles strax för lite skönhetssömn är aldrig fel.
 

Saknad

Igår skypea jag med denna ↓ brutta. Fy vad jag saknar henne och vi hade så mycket att prata om för det har ju trots allt gått nästan tre månader sen vi pratade ordentligt med varandra. Ibland önskar jag att vi fortfarande gick i skolan och träffades nästan varje dag men det kommer väl en tid också då man måste växa upp och ställas inför nya utmaningar här i livet, typ som att inte få träffa en av sina bästa vänner på mer än ett år. Tur att vi lever nu och inte på 1800-talet för nu har vi ju faktiskt internet. 
 
 

RSS 2.0