Smörgåstårta

Idag har jag pysslat på med en smörgåstårta som jag ska bjuda lärarna på skolan i morgon som tack för att jag har fått vara där. Det är min sista vecka där till veckan och det känns jättetråkigt. Men till en rolig grej, huset är sålt så ikväll ska vi fira hos några vänner till familjen. Vi har laddat upp med skumpa och svensk oxfilé så kvällen blir nog en succé!




Hoppsan...

...nu var det längesen sist jag skrev några rader här. Livet rullar på i vanlig ordning men tyvärr går veckorna alldeles för snabbt för jag har endast två veckor kvar på praktiken på skolan. Är så himla dålig på att ta bilder också och vem orkar läsa en himla massa text hela tiden utan bild? Inte då jag i alla fall. I lördags åt vi grillat och en massa vattenmelon hos Alexander och jag hade världens sommarfeeling, tänkte fota detta men glömde det totalt. Igår däremot kom jag ihåg att fota en bild då vi var på fotboll och såg PIF div. 1 som vann i vårsolen. Glömde däremot att blogga i går då men idag då jäklar hände det grejer!


Långhelg.

Hade lovat att några härliga fjällbilder skulle komma upp här igår men det får bli idag istället. Har haft en underbar helg i Tjärnberg med Alexander, momor och hennes sambo. Sen hann vi även besöka Vuoggatjålme två dagar där Alexanders familj och kusiner befann sig och även Jäckvik där min familj var. Solen har varit framme i stort sett hela helgen men tyvärr så var inte fiskelyckan med oss. Tur att mormor drog upp några fiskar så vi fick oss en fiskmiddag. Nog är det skönt att åka iväg på en långweekend till fjällen men samtidigt är det otroligt skönt att få komma hem också. Sjukdom drog jag med mig hem så jag ligger hemma med feber och halsont, tur att jag är ledig i veckan då och får vila upp mig. 
 
 

Snö och slask.

Igår såg det ut som på bilden här nedanför i Piteå. Det var ändå ganska kul för träden blev vita och fina och på skolan byggde vi gigantiska snöbollar och snöskulpturer. Idag däremot är det mindre kul för all snö är nu slask. Jag klagar däremot inte sådär megamycket för solen är ju framme. Ikväll åker jag och Alexander till fjällen och kör skoter där över påsken. Är åter hemma sent söndagkväll och förhoppningsvis dyker det upp några fina fjällbilder här på måndag.




RSS 2.0