Lov. Lov. Lov. Lov. Lov. Lov.

Det går inte att missa att vi har fått påsklov nu alltså. Det står överallt, på facebook, instagram, bloggar osv. Men nu vet ni i alla fall om ni nu mot förmodan har missat det, DET ÄR PÅSKLOV NU! 
Har inget annat vettigt att meddela. Fast om ni antecknar kan ni få veta att jag sitter och läser en astråkig engelskabok och ska försöka bli klar med den idag så jag kan börja med nästa. Medan jag läser då denna tråkga bok så håller jag på att ladda ner en ny serie som jag hade tänk börja se ikväll. Spännande, spännande!
 
Dat awkward smile, oh yeah.

Helg i Bersika.

Som ni märker är inte blogglusten på topp men nån gång då och då får jag väl ta och slänga in nått inlägg. I fredags åt jag middag med farmor på Golden sen var jag med tjejerna och efter det gick jag till Alexander och sov där. Var där hela lördagen fast vi for hem till mig och såg Luleå vinna över Frölunda och gå vidare till semi. For tillbaka till Alexander och sov där.
Idag har gick jag till Elin där Linnea också var och fotade lite till vår stop-motionfilm. Efter det gick jag tillbaka till Alexander och vi satt ute med hans familj och grillade och mös. Ja som sagt så har i stort sett hela helgen spenderas hos världens bästa kille! ♥
 

Please kill yourself.

Är så jävla less mina fötter nu. Ny "operation" till veckan. Har fått antibiotika utskrivet tills dess. Livet äger ju, nooot! Får försöka se det positiv i alla fall att detta förhoppningsvis blir sista gången!
 

Hej bloggen det var längesen.

Har inte haft tid den senaste tiden att blogga eller att överhuvudtaget sitta vid datorn. Mycket plugg och familj och vänner som man vill umgås med har stått högst upp på schemat den senaste veckan. Även vårt älskade Luleå har stått högt upp på prioriteringslistan eftersom slutspelet nu har dragit igång. Hockeygalen som jag är. Ska plugga lite nu så jag kan med gott samvete bänka mig framför soffan och förhoppningsvis se Luleå vinna. B.S.T.L.
 

Fjortonde mars tvåtusentretton.

Luchade med Sofia idag, sen blev det inte många timmar på praktiken. Gick in på bikbok när jag slutade och fick med mig en jeansväst hem. Sen var jag och kollade synen. Kommer få glasögon på någon vecka, har dock inte bestämt mig vilka än för jag har lite beslutångest. Efter det fick Susanne göra mina naglar och ännu en gång blev jag supernöjd!
 

I take your hand and now my body's shaking.

Hade mer att göra på praktiken idag, fick göra bland annat sallader och massor utav chokladbollar. Alexander kom också förbi så vi lunchdateade. Sen jag kom hem har jag gjort spanskan som äntligen blev klar. Nu ska allt bara pluggas in. Ska äta middag nu och på en timme beger jag mig ut på en springtur med Anna.
 

Monday.

Första dagen på Röda Lyktan är avklarad. Riktigt kul. Ska lämna in CV:t där och hoppas på sommarjobb där i sommar. Kom hem efter tre, gjorde bort engelskaläxan då. Chillade fram tills middagen. Världens godaste typ. Håller på med spanskan nu och kan snart klappa mig på axeln över att jag har pluggat idag. Sen ska jag sätta mig framför tven och se Top Model och sen krypa till kojs och ladda för en ny dag. 
 

Close your eyes and pretend it's all a bad dream. That's how I get by.

I går på kvällen besökte jag och Alexander mina kusiner för att fira dem lite. Middag, tårta och mellomys. Inte helt fel. For till Alexander och sov där och har varit där nästan hela dagen. När jag blev hämtad for jag och pappa och övningskörde lite. Det går bara bättre och bättre och förhoppningsvis så klarar jag körkortet om några månader. Ikväll har jag annars bara sett Pirates of the Caribbean: At World's End. Bra film och underbar Captain Jack Sparrow. Nu ska jag krypa till kojs och ladda inför en vecka med praktik. 
 

Mar. 08, 2013

Umgås med två av mina bästa tjejor ikväll. Vi ska göra middag och se skräckis. Hejn kommer bli riktigt bra!


A farewell to arms.

Efter skolan och middagen for jag och pappa och övningskörde nästan två timmar. For runt i byarna och så. Gick väl ganska bra för att vara fjärde gången eller nått sånt.
Har nu gjort lite kvällsmål och ska försöka läsa klart engelskan.


Somnade igår med migrän, vaknade imorse med migrän. Nu återstår bara en vanlig huvudvärk.


English. English. English.

Tung skoldag idag efter ett alldeles för kort lov. Det jag får glädja mig med är att det är en vecka i skolan nu, sen prao en vecka, sen skola i en och en halv vecka sen är det påsklov! Började engelska sju idag och känner mig inte allt för taggad för den kursen. Fick läxa till i morgon och det gjorde saken inte bättre. Vad har jag gett mig in på!? 
 
 

Yesterday.

Gårdagen spenderades på phb med Alexander och sen middag med han. For sen till Linnea och hängde med henne och Elin. Skrattade hysteriskt, såg film och fotade. Bra fredag!


RSS 2.0