Idag är det ingen vanlig dag för idag är det våran födelsedag!


I just wanna feel this moment

Idag har det varit lite av en hektisk dag. På morgonen besökte jag frissan för att klippa bort allt nött så nu är håret fräscht igen men ganska mycket kortare. Sen var det körlektion som gällde och det gick hyffsat bra trots trafikkaoset i stan som blir värre ju närmare helgen vi kommer. PSG drar igång ikväll så i Piteå kryllar det av fortbollsgalna människor. Efter det for jag och pappa och hämtade lite tårtor för ikväll. Väl hemma så satte jag igång och bakade en egen tårta som är i ugnen nu. Medan jag väntar på att den ska bli klar sitter jag och pluggar bilteori vilken kanske är på tiden. Sen måste rummet städas och jag måste duscha och göra mig lite fin för en gång skull. 
Ikväll kommer släkten hit för att fira att jag fyller 18 på lördag, på grund av PSG så går det inte att fira då och det har varit samma visa i alla år. 
 
Lånar Linneas bild igen. 
 

Sunny day.

Blev sjukt irriterad då mobilen ringde tidigt i morse men när jag svara blev jag direkt glad. Har fått provanställning på ica. Efter det rullade dagen på, vädret har varit toppen så jag har legat och solat ett tag. For och övningskörde med pappa lite eftersom nu börjar det närma sig teoriprov och uppkörning. Åkte och handla så jag kan baka till mitt kalas i morgon då nära och kära kommer och firar mig. 
Ska äta middag snart sen bege mig till Norrstrand där Agnes och Sandra kommer att befinna sig. Mys.
 
 

Fullt upp.

Kom hem från USA i onsdags men jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Har packat upp, umgåtts med kompisar, firat midsommar, bott hos Alexander från onsdag till söndag, åkt (eller försökt åkt) vattenskidor, ätit grillat hela helgen och så vidare och så vidare. Känns väldigt sköt att vara hemma igen måste jag då säga även fast vi har haft två underbara veckor utomlands. Så småningom kommer det att komma upp bilder från resan men det har jag tyvärr inte tid med just nu. 
 
Det är inte bara Miami som kan leverera bra väder, i Piteå sken även solen igår.
 

Miami.

Efter en underbar vecka i New York med högt tempo har vi nu checkat in på flygplatsen. På en timme boardar vi för vidare resa mot Miami! Där kommer vi ta det lugnare och ligga på playan hela dagarna.


Somewhere.

Sista skolarbetet inlämnat för årskurs två. Sa hejdå till Alexander igår. Ska säga hejdå till tjejerna ikväll. Ska packa det sista så fort jag slutar. I morgon far jag till staterna.


RSS 2.0