Weekend.

Fredag: Jag och några vänner packade väskorna med filtar, öl, korv och godis och cyklade till Igeltjärnsberget. Det var helvetes jobbigt att cykla dit och jag hatar uppförsbackar. Vi gjorde upp en brasa som höll oss varma fram tills midnatt och när vi cyklade hem igen så var det kolsvart och kallt. Kvällen avslutade vi hos Alexander med varsin kopp te, mys.
Lördag: Chillade i stort sett hela dagen och det var hur skönt som helst. På kvällen var vi bjuda till några bekanta på trerättersmiddag där jag stod för efterrätten så den var såklart godast av allt vi åt, skämt å sido... Efter det så åkte jag hem till Alexander där vi hängde några stycken tills sängen kallade.
Söndag: Startade dagen med en dunderfrukost hemma hos mig som var fantastisk. Blev så mätt att det blev soffläge tills vi åkte till LF och kollade då Henke spelade. De vann med 3-0, leder med åtta poäng i serien och har bara ett fåtal matcher kvar, det luktar vinst. Kvällen avslutades hos Agnes med mys och lite catch up-time. Det var allt för längesen sist.
Händelserik torsdag.

Igår tog jag med en snygg brutta och körde till vår fina grannstad Luleå. Vi shoppade litegrann (läs: mycket) och mestadelen av mina pengar brände jag på Lagerhaus. Oj vad jag längtar att flytta hemifrån och få börja shoppa inredningsgrejer och inreda. Har börjat lite smått att köpa flytta hemifrån-grejer och jag önskar jag hade oändligt med pengar för det är så himla kul. När vi blev lite less shoppingen så satte vi oss ner på Waldorf och njöt av deras lunchbuffé som är heaven. Nöjda och glada åkte vi hem till Piteå igen kvällen bjöd på middag med Fårön på Golden och mys på räkan med Hanna.


Vad hände??

I lördags då jag var till campingen för städ så var det överfyllt av människor men idag när jag kom till jobbet så ekade stället i stort sett tomt. Det var inte förrän då jag insåg att sommaren börjar lida mot sitt slut och den har gått i sån fart att jag inte har hunnit med. Vad jag vet nu har jag två dagar kvar på Fårön och det känns vemodigt alltså och nästa måndag ska jag hänga på dörren på arbetsförmedlingen och bli inskriven där. Som sagt hösten är ett oskrivet blad för mig.
Jag lever!

Hejsan hoppsan! I'm alive. Tänkte skriva några rader här för blogglusten börjar smått komma tillbaka lite. Idag har jag avslutat nio dagars intensivt arbete på Noliamässan för 2Kök och i morgon återgår jag till mitt jobb på fårön. Har inte många veckor kvar där så i morgon hade jag också tänkt att åka förbi arbetsförmedlingen och kolla läget. Hösten är helt enkelt ett oskrivet blad för mig.
 
 

RSS 2.0