grått.

Igår började snöa som bara den här uppe i Pite och jag är lagomt missnöjd och det ska tydligen hålla i sig tills på måndag. Fyfan. Hunden låg på soffan för någon minut sen och spanade in snöflingorna som faller och nu står han vid dörren och gnäller och vill ut och leka. Det är jag inte särskilt pigg på men man får väl lov att ställa upp.
 
 

My lover is the sunlight.

Idag är det en månad sen vi klev på MSC Divina för en tripp runt Karibien. Jag längtar tillbaka hur mycket som helst! Speciellt när man måste stiga upp tidigt på morgonen för att gå ut med hunden i -20 grader så man håller på att frysa ihjäl. Som jag skrev tidigare så kraschade min mobil när vi var i Key West så alla bilder å sånt är borta så jag har inte så himla mycket att bjuda på från resan. Bilderna jag har tagit med systemkameran var inte många och heller ingen höjdare. Kanske en orsak till att denna resa måste göras om?? 
Annars då? Jo jag umgås med mina tjejer som finns kvar här i kalla pite, tar skoterkörkortet, går utbildning för ansvarig alkoholförsäljare, blir sjuk och söker jobb. Roligare än så blir det inte.
 
Från Instagram.

Hemma!

Har varit hemma i tre dagar nu men jag har inte lyckats komma in i rätt tidszon än men det kommer väl snart. Resan har varit helt fantastisk men tyvärr så gick min mobil sönder då vi var i Key West så alla bilder och sånt är borta. Fy vad jag har varit och är ledsen över det. Har några enstaka bilder kvar som jag har skickat till mina vänner på facebook men det är ändå bara en liten bråkdel av jag hade. 
Sen jag kom hem har jag självklart varit med mannen i mitt liv, träffat Linnea, Sandra och Elin som är kvar här i vår lilla stad och haft lilla julafton med Alexanders familj. Har inte gjort så mycket med andra ord så det finns inget mer att skriva här för tillfället.
 
Instagrammade denna bild och bara några timmar senare var jag utan mobil och alla bilder...

RSS 2.0