Stressad

Även fast det är lov kan jag inte slappna av. Känns som att jag har hur mycket som helst att göra och att jag inte hinner med allt. Dock så är det inte så mycket som det känns. Svenskarapporten tar död på mig typ. Kämpar och kämpar men kommer inte riktigt någon vart. Måste försöka få ihop något nu så jag inte sitter på söndagkväll och panikskriver. (Men det kommer nog att bli så hur som helst.)
 
Arkivbild i brist på annat.
 
 

Would you make me a cup of tea?

 

Yoga

Idag efter skolan var jag på mitt första yoga-pass. Yoga är bra för alla möjliga saker men extra bra för min rygg och alla dess problem. Jag och mamma ska försöka gå en gång i veckan. Det var också väldigt skönt att bara få slappna av. I skolan och allt runt i kring är det så himla stressigt att jag aldrig riktigt har tid att slappna av, så detta är ett perfekt tillfälle för mig att kunna göra det. Eftersom man ska yoga på tom mage så är jag jättehungrig nu. Är hemma för ikväll bjuder familjen på mat. Sen ikväll efter allt plugg så är det Pretty Little Liars och Ravenswood. Åh vad jag längtar.
 
 

Helgen.

Fredag, hängde hos Sandra och mös med henne och såg idol. Pratade lite skit så som man brukar göra.
Lördag, spenderade dagen på Norrmalmia och hejade fram bror till en tredjeplats i en innebandycup. Sedan lagade jag mat åt en hungrig pojkvän och sedan kom vännerna. I vår lilla lägga så spelade vi sällskapsspel, pratade och skrattade högt, lite väl högt ibland kanske, men kul var det.
Söndag, har sovit bort halva dagen vilket var otroligt skönt. Man kan ju göra som man vill när man bor själv. Sen har jag legat och läst, duschat och pluggat lite. Är hemma hos Alexander nu och väntar på mat. En bra helg avslutas på bästa sätt - tacokväll.
 
 

Sjuttonde oktober tjugohundratretton.

Idag föll den första snön i Piteå. Är jobbig som alla andra och skriver det meeeeen, jag var på dåligt humör på morgonen på grund av snön för det har inte snöat lite. Hade sovmorgon till 10.30 och slutade 12.00 vilket gjorde min dag lite bättre. Vad som gjorde min dag bäst är ändå att vi har bokat studentresa. Eller ja vi går in och bokar i morgon men allt är bestämt.
 
Kleopatra Ada Hotel, Alanya, Turkiet
 

I'm a busy woman.

Tjena! Det var inte igår. Har inte varit inne här på ett tag, hoppas ni kan förlåta mig. Har haft rätt så mycket att göra på senaste tiden faktiskt. Har kidnappat Alexander till Luleå för shopping och födelsedagsmiddag, jag och Hanna har färgat håret på varandra, jag och Alexander har flyttat in i lägga för att testa på sambolivet, jag har varit på massage och så vidare och så vidare. Får se hur ofta jag kikar in här de kommande veckorna, beror på hur bra pli jag har på min pojkvän. Annars får ni ha det bra tills dess, pusshejs!
 

Autumn

Idag slutade vi lite extra tidigt. Eftersom att det bjuds på jättefint höstväder i Piteå så tog jag med mig hunden och gick på långprommenad. Riktigt skönt med frisk luft och att få rensa tankarna lite. Åh underbara höst, du är så fin.


Tisdag.

Eftersom att varje tisdag slutar SA3B 11.45 så stannar jag, Elin, Sandra och Agnes kvar efter skolan och jobbar på vårt gymnasiearbete. Eller ja okej, det här är första gången vi gör det men kommande veckor så blir det definitivt så. När jag kom hem så gick jag en lite längre promenad än vanligt med Mojje. Skönt med frisk luft och att ta in alla intryck av hösten. Ska sätta mig ner och skriva det allra sista om judendomen för att skicka in det idag. Känns som att jag har tjatat väldigt mycket om det men efter idag så blir det inget mer. Ikväll myser jag med familjen framför hockey och Svenska Hollywoodfruar.
 
Önskar dock att jag kunde få spendera hösten i denna vackra stad...
 

Fast det kommer blåsa upp till storm, står jag där jag alltid stått.

Effektiviteten på skolan idag var riktigt bra och den höll i sig även när jag kom hem. Jag ställde mig på crosstrainern och körde ett pass medan jag såg på partiledardebatten som var igår. Känner mig väldigt gammal som ser på partiledardebatter men det var faktiskt rätt så intressant och roligt för de är som små barn som bråkar. Hoppas effektiviteten kan hålla i sig resten av kvällen så jag får hemprovet i judendomen bortgjort och så att jag kan göra en tidigt kväll, för det behövs!
 
 

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min bästa pojkes 18-årsdag!♥️
Torsdag.

Sitter för tillfället och skriver på ett hemprov om judendomen. Jag är arg och frustrerad för det går inte min väg. Jag vill uppleva en värld utan religion som Elin har skrivit. Ska skriva, skriva och åter skriva så jag kan med gott samvete mysa med mina tjejer på nodo ikväll.
 
 
 
 

Onsdag.

Dagarna rullar förbi och redan har halva veckan har gått. Önskade dock att det var fredag idag för jag är sjukt trött, men snart är det lov i alla fall.
Hockeysäsongen har dragit igång för någon vecka sen så jag sitter bänkad framför teven varje match Luleå spelar. Skulle egentligen behöva plugga men hockey är ju så mycket roligare. Det händer väl inte så mycket intressant i mitt tråkiga lilla liv för tillfället. Snart kanske det händer någon spännande!? 

RSS 2.0