Hörde jag en skål min kära vän?

När stan öppnade var jag, Sandra, Linnea och Elin där. Vi gick runt i det fina vädret men ingen shopping för min del. Cyklade sedan till restaurangen och käkade lunch och för ett någon timme sen kom jag hem. Sen dess har jag legat ute på gräsmattan och pressat.
Ikväll ska vi fira Sofia, som blev 18 för några veckor sen, med fika, lekar och annat skoj.


Sofia. Sandra. Agnes. Elin. Linnea.

Tisdag.

Har gjort halkbanan idag på förmiddagen och det var riktigt kul. Det var absolut inte som jag hade föreställt mig men man fick en riktig tankeställare hur dåligt det kan gå. Sen när jag kom tillbaka till skolan var det dax för muntliga mattenationella som gick bajsdåligt och sen bokredovisning på engelskan som också gick dåligt. Sen jag kom tillbaka från halkbanan har dagen i stort sett varit som ett enda stort dimmoln så jag vet typ it vad som har hänt idag. Hjärnblödning typ. Nä men nu kallar plugget och snart är jag äntligen fri!
 

Måndag.

Fick sluta två timmar tidigare idag och inte klagar man. Perfekt för då kan man sätta igång med plugget nu så är kvällen fri. Far kanske och övningskör med pappa lite. Ska lägga mig tiiiidigt ikväll för har dragit på mig en väldigt jobbig förkylning så jag kanske är lite piggare imorgon då det är dax för halkbanan!
 
I brist på bilder snodde jag en från Elin

I wanna hold you tight.

Efter den goda maten Sandra bjöd på och volleybollspel så for jag till Alexander. Skitungen har nog mest troligt dragit på sig en blindtarmsinflammation så tog hand om honom lite igår. Sov där men nu är jag hemma och pluggar. Har mycket att göra de sista dagarna innan sommalovet. Tur att solen lyser så man får i sig lite D-vitamin.


Poesi?

Det är fredag och det är sommar. Det är för bra för att vara sant. 

Svart på vitt.

Efter det fyra timmar långa mattenationella så promenerade vi ner till bio3an där PEFF och Ung Film i Norr har varit under dagen. När det var dax för vinnarna att presenteras i de olika kategorierna så var vi med vår film Svart på vitt nominerade och till våran förvåning så vann vi! I november får vi fara till Trollhättan och tävla i den internationella filmtävlingen. Spännande, spännande. Detta gjorde denna tunga dag lite bättre tillsammans med det underbara vädret. 
 

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag.

Det har hänt mycket den senaste tiden därför har jag inte hunnit bloggat. Pluggar som en idiot till mattenationella som är på torsdag fast egentligen orkar jag inte ens bry mig. Utöver det har jag tre saker kvar i skolan innan det är sommarlov. 
Igår och i söndags firades pappa och ikväll firar vi lillebror. Mycket kalas i maj månad. Onyttiga månaden såhär innan Amerika känns inte värst bra. Men mat är ju som livet.  
 
14 dagar kvar.

Invigt min nya bikini idag i det underbara vädret. Åh älskade sommar.



Save the world.

Jag stod för maten i lördags då halv åtta med mina bästisar drog igång. En riktigt lyckad kväll om jag ska vara helt ärlig. Visst maten hade kunnat bli bättre men nu är det bara att hoppas på det bästa. Bilderna är från Linnea. Förrätten var för ful för att hamna på bild. :P
 

23 dagar kvar.

Efter tre dagars konstant regn så skiner solen äntligen! Det ska jag ta vara på hela dagen. Måste skriva klart en egnelskaredovisning idag också men vad som gör det lite bättre är att jag kan sitta ute i solstolen iklädd i bikini och göra det. Love life.
 

Torsdag.

Snart kommer Elin och Sandra hit. Vi ska mysa och må gått. Förhoppningsvis slutar det regna snart också så vi kan gå ut och bada. Underbart!


Tycker så mycket om dig.

Stannade hemma från skolan idag för är fortfarande inte helt kry. Huvudet värker till och från och samma sak gäller nacken och ryggen. Nu är det i alla fall långhelg så jag kan vila upp mig. Kanske boka en tid hos läkarn också om det inte blir bättre. 
Har läst ut svenskaboken på förmiddagen och nu på eftermiddagen kom Alexander. Vi lagade lunch, kollade på Stockholmsresor och tog en långpromenad med Mojje i det underbara vädret. Nu har jag precis duschat och fräschat till mig lite för ikväll bjuder pojken min på planka. Ska bli spännande att testa något nytt. 
27 dagar kvar.

Du fattar ingenting.

Fick migrän igår så gick och la mig väldigt tidigt och sov i ungefär tio timmar. I morse när jag vaknade hade jag bara vanlig huvudvärk så krigade mig iväg till körskolan och övningskörde och sen vidare till skolan. Orkade inte stanna hela dagen. For hem och la mig och sov i typ två timmar men det blev inte så mycket bättre. Alexander vart är du? Kom med choklad så jag blir glad. 
Måste ut med hunden en sväng nu sen kallar plugget, sista rycket nu alltså!
 

"Äsch då, det var bara ett pussel..."

Jag bor typ hos Alexander på helgerna nu för tiden. Sov där i natt också. Hela förmiddagen satt vi och kollade på filmer från då han var liten. Busig nanting som barn. Övningskörde sedan till mormor och åt våfflor där, körde sedan hem igen och har precis satt mig ner i soffan. Myser i mitt nystädade och ommöblerat rum. Ska sätta igång och skriva en artikel snart som ska vara inlämnad i morgon. Kanske slår på en film först, får se helt enkelt. 
 

Det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid.

Lyssnar på min nyfunna vän Håkan. Städar och gör om i mitt rum. Pluggar körkortsteori. Filosoferar. Drömmer. Mår bra. Älskar min familj. Älskar mina tjejer. Älskar min Alexander. Snart är det sommar. Snart är jag fri
 

Lovely.

Det är fredag och jag myser med bästa pojken. Livet är allt bra!


Valborg 2013


RSS 2.0