Try to catch me if you can, biaaaatch!

make a gif picture

Lyckliga

Måste citera Linnea: "Har ett pirr i magen för jag är så glad för att livet ler mot mig!" Redovisningen och provet som skulle vara tills i morgon är uppskjutet till nästa vecka!!!!


Onsdag.

Igår kände jag på mig efter träningen att jag skulle ha fet träningsvärk idag. Men det gick hur bra som helst att stiga upp. Dock så har träningsvärken kommit mer och mer under dagen och nu kan jag knappt gå. I love it!♥
Sen jag kom hem har jag hunnit vara ut med Mojje i snöstormen en sväng sen har jag skrivit klart engelskan. Nu ska jag ta en paus med plugget och se det senaste avsnittet av PLL och sen ska jag plugga journalistik. Yey.
 
Sen skulle jag även kunna meddela att jag saknar sommaren väldigt, väldigt mycket just nu.
 
 

Tisdag.

Hoppade över sovmorgonen och gick på mattestugan i morse. Jobbigt men behövligt. Fick sluta 14.00 istället för 16.20 idag så gick ner på stan med Alexander och mötte sedan upp Sofia. Köpte en klocka, bh, puder och hårfärg. Snart ryker ombren så jag blir brunett igen.
Ska plugga nu för det har jag inte tid med ikväll. Tappar lite pluggtid, missar hockeyn, svenska rivieran och SHF men det är det värt för har skaffat mig en PT. Nytt liv startar alltså idag. Taggad till tusen!!


Söndag.

Har haft fullt upp i helgen så har inte haft tid att sitta vid datorn. Blev dessutom sjuk i fredags, hade som känt mig hängig hela veckan.
Nu i alla fall är jag hos Linnea och "pluggar". Har varit här i några timmar men har fortfarande inte fått så mycket gjort. Snart kommer Alexander och hämtar mig sen blir det middag där med hans familj. Senare ikväll måste jag seriöst plugga. That's life!


Onsdag.

Sitter och redigerar bilder, fotografisk bild is tha shit! Slutar på 17 minuter och så ska jag hem, ut med vovven och sen se det senaste avsnittet av Pretty Little Liars.
 

Years.

Ska börja bege mig mot skolan nu, börjar 12.05 och slutar 16.20. Ha en bra dag allesammans!
 

Så himla g.

 

Lördag.

Har varit ute på isen i dag med pappa och Mojje. Har försökt fota rörelseoskärpa på en ful och galen hund. Det gick ju inte bra alls. Får hitta något annat att fota. Ska till mormor ikväll så där kanske jag hittar något fint som fastnar på bild. 
Ska hoppa in i duschen nu sen göra bort matteläxan i brist på annat.
 

Jag bor i Norrland.

Kallt ute nu igen. Dock är det väldigt fint ute, men det bevittnar jag gärna från insidan av ett hus eller liknande. Har precis varit ut med hunden, frös nästan fast. Som tur var så visar det att det ska bli varmare till helgen.
Inväntar middagen nu sen ska jag städa mitt rum (KP ni suger, era bortförklaringar funkade inte :-( ) och sen bänkar jag mig framför teven för Luleå spelar.


Du förändrar allt!


Sitter bänkad framför teven!

 

IKEA

Sju i morse ringde väckarn, kvart i åtta satt vi i bilen och rullade mot Haparanda och Ikea. Har köpt saker till de nya badrummen och mitt rum. Fyra timmar senare har vi gått igenom hela Ikea och ska nu börja rulla hemåt. Tack för denna gång!


'Cause maybe you're loveable, and maybe you're my snowflake.

Har nyss kommit hem från Alexander. Igår åt vi palt, hade ansiktsmask, åt världens godaste fruktsallad, var med Elin, Linnea, Frej och Adrian och såg Taken 2. Jag trodde filmen skulle vara lite av en besvikelse eftersom första filmen var så himla bra, men den andra filmen var inte så dum den heller. 
Nu ska jag krypa ner i soffan under en filt, se New Girl och njuta av en pluggfri helg!
 

Jag vill ha sommar, brunbrända ben och snygga kläder.


Blev kär igen.

 

Jan. 07, 2013

Helgen var supernice! Hela lördan åkte vi i stort sett och vädret hade inte kunnat vara bättre. Det går ju alltid att diskutera hur bra jag är på att åka bräda men jag har då kul. Söndan vakna jag upp med träningsvärk i benen och ont i ryggen. Vi rullade hemåt där kring lunch men jag var inte hemma förrän senare på kvällen då jag stannade i Bersika ett tag. Har inte hunnit packat upp väskan än riktigt så jag ska göra det nu, sen måste jag sätta igång med lite plugg för på i morgon är det back to reality och på fredag är det prov.


Fredag.

Har precis hoppat in i en fullpackad bil som rullar mot Kåbdalis. Följer med min bästa pojke och hans familj dit. De har hyrt en stuga med en till familj så helgen kommer att spenderas där. Kommer bli fett kul att få använda brädan igen!


Nyår 2012 del två.

Det var någon som ville ha en del två av nyårsbilderna. Jag valde ut dem bästa till det första inlägget nu nu kommer det lite mer ointressanta bilder, menmen. 

Tredje Januari.

Steg upp tidigt idag och begav mig till stan för att köpa en julklapp till lillajulafton som är ikväll. Eftersom Linnea har varit i USA så har vi varit tvugna och vänta med den för hon ska ju självklart också vara med. Två for jag hem för att heja fram Sveriges juniorer till final i JVM. Så på lördag spelas finalen, Sverige mot USA. 
Ska börja göra mig i ordning nu, gå ut med hunden, äta middag sen beger jag mig till Hemlunda för mys med alla mina tjejer! ♥
 
 

Nyår 2012.

Mitt nyår 2012 var jättebra. De enda som saknades var Linnea och Sofia. Vi lagade mat som blev supergott, hann nästan göra klart en femkamp, kollade på raketer, fick en två nyårskyss(ar), dansade, åt massa onyttigheter och så vidare. Bästa nyåret på länge. 

-


RSS 2.0