bästhelgen

Fredagen var jag hemma för jag vaknade med världens huvudvärk så jag sov i stort sett hela dagen. På kvällen var jag hos Alexander där Tilda pysslade på med mina naglar och med mitt hår, sedan umgicks jag med alla mina vänner som finns kvar här i stan. Det var supertrevligt!
Lördagen så umgicks jag bara med mina tjejer och vi pratade bara massa onödig gojja fram till midnatten då vi begav oss hem. Jag åkte till Alexander där jag fick somna i bästfamnen.
Idag, söndag, har vi varit ute och grillat korv och pinnbröd. Efter vi fick i oss det så gick vi in och gosade ner oss i soffan och såg Ida och Stina ta hem ett silver. Åt gomiddag där också innan jag begav mig hemåt. Kvällen har bestått av enbart soffhäng och uppladdning inför praktiken som äntligen drar igång på riktigt!
 

Sjukstuga.

I måndags skulle jag ha börjat min praktik på Långskataskolan men det gick inge vidare, har nämligen åkt på influensan. Det suger för jag var så himla taggad på praktiken. Får se om det blir att ta nya tag nästa vecka eller om jag ska lyckas ta mig dit i morgon eller på fredag. Som det är nu så ligger jag i sängen och sover mest hela tiden och när jag inte sover hostar jag så att lungorna nästan kommer upp eller så snyter jag mig så mycket att hjärnan snart kommer ut. Intresseklubben antecknar. Nu ska jag göra mig lite frulle, ta min medicin och sova lite till, önskar jag bara kunde knäppa med fingrarna så jag blir frisk igen. 
 
Gruppkram på det.
 

Maybe you know more than me but this much is true.

Linnea, en kär vän till mig som för övrigt har typ världens bästa blogg har nominerat mig att svara på några frågor. Man ska egentligen nominera andra bloggare med egna frågor så denna grej sprids vidare men tråkig som jag är så kommer jag inte att göra det. Men svara på frågorna det ska jag allt göra.
 
När var senaste gången du grät? 
Det var nog i fredags. Jag tog en promenad till jobbet och mina ögon var så himla känsliga för ljuset så tårarna bara rann och jag kunde inte stoppa det.
 
Vad står i det senaste smset du fick? 
"Oh fuck... Inte najs"
 
Kan du berätta någonting om dig själv som många inte vet?
Jag har extremt svårt att slänga bort saker. Detta kommer nog de flesta tycka är väldigt löjligt men till exempel när vi åkte till florida så skulle jag ta med mig underkläder som jag sedan kunde kasta då de var använda (halvt trasiga trosor på väg hem som tar onödigt med vikt för den nya shoppingen). Det var väldigt jobbigt för då börjar jag tänka på de som inte har råd med rena underkläder att byta till varje dag, jag har det så otroligt bra som lever det liv som jag gör.
 
Ångrar du någonting?
Jag har en tendens att ångra väldigt mycket saker som jag gör och säger. Hela sommaren 2012 ångrar jag nog som mest för jag tog väldigt många dåliga beslut den sommaren. 
 
Har du någon guilty pleasure? Någonting du tycker om som du egentligen inte vill erkänna, till exempel.
Jag fyller 20 i sommar men man kan tro att jag fyller typ 40 för jag vill gärna se familjeprogrammen som går fredag och lördagkvällar så som fångarna på fortet, gladiatorerna, robinson och idol. 
 
Vad är det pinsammaste (som du är villig att dela med dig av) som du gjort?
Jag kan inte komma på något som jag tittar tillbaka nu och tänker att det är pinsamt men jag kan dela med mig av en händelse som jag då tyckte var extremt pinsamt. Det var Noliamässan och jag var nyss fyllda femton år, jag stod i kassan på 2kök's lilla fik och det var en jättesöt kille som handlade av oss. När jag skulle ge tillbaka hans växel så gav jag tillbaka på tok för lite så med nervösa steg och skam i kroppen fick jag gå och leta upp killen (han var utställare i hallen bredvid så jag visste vart han stod och sålde sina grejer). Medan jag gick för att lämna tillbaka mer växel så hade hans mamma gått till fiket och visat kvittot att de skulle ha tillbaka mer pengar och hela den där händelsen tyckte jag var extremt pinsam. Nu i efterhand så tänker jag mer att jag är ju faktiskt också en människa som kan göra fel ibland och det går ju oftast att rätta till.
 
Vad är det finaste du vet?
Alltså det måste nog vara kärleken. Gamla par som vandrar hand i hand genom stan till exempel, så himla fint att jag nästan blir tårögd! När jag gifter mig (om jag någonsin gör det) så vill jag att det ska vara vi för alltid och när vi är 70+ att det är vi som går längst gatan hand i hand och att människor hoppas på samma kärlek. 
 
Vilken låt lyssnar du mest på för tillfället?
Jag tror det är cheerleader eller take me to church.
 
Om du fick chansen att träffa vilken person som helst i hela världen, vem skulle det vara?
Jillian Michaels.

När är du som lyckligast?
Det finns faktiskt två saker som man inte kan säga "Det är nummer ett och det är nummer två" utan det är två tillfällen då jag är som lyckligast. Då jag sitter på ett flygplan mot varmare breddgrader och varma sommarkväll med mina allra bästa vänner.
 
Om du hade allt mod i världen, vad skulle du göra då?
Då skulle jag packa en väska och först dra över till staterna och resa runt där sedan skulle jag dra vidare till asien och även resa runt där sedan skulle allt avslutas med safari och volontärarbete någon stans i afrika. 
 
En seflie på det innan tårarna började rinna som jag beskrev på den första frågan.

Helg.

Det är helt sjukt vad tiden bara flyger iväg och redan nu är vi inne i februari. Helgen började med mys med vänner och film hos gubben min. Vi såg Despicable Me och man kan ju inte få nog av the minions. Igår hämtade jag käk på Golden och tog med till Elin där tjejerna väntade. Vi åt god mat, spelade spel och skrattade som vanligt. Vi rullade sedan in mot stan och full moon party. På Challenge dansade vi i princip till stället stängde och det var himla roligt! Kom i säng typ halv fem så att många timmars sömn blev det inte inatt. Dagen har inte varit så intressant, den har nästan bara bestått av jobb och soffhäng med en kort paus för rastning av Mojje i denna snöstorm. 
 
 

RSS 2.0