Freeedag

Hinner knappt med livet nu för tiden. Jag jobbar, jobbar och jobbar. Står i deli-disken nu på ica och försöker lära mig nya grejer mig hela tiden. Det går åt helvete så jag trivs inte, kassan passar bättre för mig. När jag inte jobbar så sover jag typ.
Idag fyller brorsan år så jag har gjort smörgåstårtor på jobbet som ska bjudas på i morgon då det vankas brakarkalas. Ska nog slänga ihop nå fika ikväll så jag har tid för annat ståhej i morgon också.

Festmiddag idag efter jobbet.


Glad.

Såklart kunde jag inte hålla mig borta från mina bästungar på Långskata. Bjöd klassen på kakor sista dagen jag var där som jag och Tilda hade gjort. Det blev en succé bland barnen så de ville ha receptet. Jag åkte förbi med det idag och jag möttes av barn som kom springades mot mig med armarna utsträckta redo för bamsekramar. Blev så varm i hjärtat att jag har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen och det kommer jag leva på extremt länge. Hoppas jag jobbar kväll när det är examen så jag kan åka och kolla då gullungarna sjunger sommarsånger i kyrkan innan det är dax för sommarlov.
 
Självklart så var mina kakor inte alls lika fina som Manuelas.
 

RSS 2.0