I'm stronger than I've been before.

Jag kan inte somna på kvällarna och jag sover dåligt under nätterna detta resulterade till att det blev en lång sovmorgon idag. Superskönt att äntligen få lite sömn! Steg upp och åt frukost sen tog jag mig ut i det härliga höstvädret för en PW. Vi får se vad dagen har att erbjuda idag, kvällen är i alla fall planerad. Mojje ska till veterinären och sen blir det soffhäng för en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar börjar vilket jag är väldigt taggad för!
 
Tog en slarvig bild medan jag gick för att ha något intressant att bjuda på.

Denna vecka.

I veckan har jag varit rätt så produktiv för att vara jag så idag känns det skönt att det regnar så jag kan sitta under en filt, mysa med Mojje och se serier. 
I veckan har jag i alla fall bakat bullar två gånger, världens godaste men världens fulaste. Jag har jobbar två dagar under lunchen på Nolia. Jag har strosat runt i stan men inte köpt något. Jag hag varit på yoga, promenerat i skogen och gjort mina övningar jag har fått av sjukgymnasten. Den tiden i veckan jag inte har haft något att göra så har jag tittat på tv-serier, såklart. 
 
 

Lördag.

Idag på förmiddagen har jag jobbat lite, första innomhusloppisen för i vinter men i stort sett inge folk. Lite trist men det gör ingenting för jag fick sluta tidigare så jag hann följa med till min faster på lite kalas och gofika.
Kom nyss hem från Frej där vi avslutade kvällen med fika och skratt. Innan det så var jag med mina bästa tjejer och käkade pizza och surrade om livsnödvändiga saker som jag bara kan dela med dem. Love you guys! Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min pojke för att få lite skönhetssömn.
(Vet ej vad som hände men detta inlägg skulle jag publicera igår men kom visst inte upp men nu är det här!)

Ja älsk ju detta ↓
Femtonde september.

Måndag och ny vecka igen. Dagarna bara flyger förbi och jag är nog mest troligt inte arbetslös längre(!) för i morgon ska jag få provjobba på ett ställe. Efter jag hade varit på intevju så har jag sett lite The Mentalist innan jag drog iväg på yoga. Efter det slängde jag i mig middagen och drog iväg på fotboll. Såg inte klart matchen för soffläge och idol väntade hemma. Ska gå och lägga mig då idol är slut och ladda för i morgon.


100 dagar kvar.


Ointressant.

Min jävla rygg håller på att ta livet av mig så nu har jag tagit tag i det och ska börja gå hos sjukgymnasten. Måste komma in i rutinen att göra övingarna varje dag för jag vill ju ha förändring. 
Förutom ett besök hos skjukgymnasten har jag kollat på lite tv-serier och gått en kort prommis med hunden. Ikväll blir det yoga igen, som jag har längtat! 
Måndag.

Började dagen med en lång sovmorgon och lite Walking Dead. Hade tänkt spendera dagen i sängen men då frågade Linnea om jag ville umgås med henne. Jag tyckte det lät som en bra idé så jag hoppade på cykeln och trampade  in till stan. Vi strosade lite på stan innan vi gick till badhusparken och satte oss på en gräsplätt och njöt av den sista lilla sommarvärmen vi har kvar. Tiden flög förbi och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Den tjejen är faktiskt ganska bra. Eller rättare sagt, hon är jättebra. När klockan närmade sig middagstid så cyklade jag hem och sen jag kom hem har jag suttit i soffan inpackad i en filt och några koppar te. En otrevlig förkylning är på g och det har jag inte tid med just nu.

RSS 2.0