The weekend

I fredags skrev jag den värsta skoluppgiften som jag någonsin gjort och jag presterade också det sämsta jag någonsin har gjort. När jag kom hem fick jag ventilera mig lite så kvällen inte var helt förstörd. Jag och Rasmus käkade middag och städade för nu är renoveringen äntligen klar! Jag gick sedan över till Louise där hon, Hanna, Martina och Juliana drack vin och hade trevligt. Vi skrattade och surrade en himla massa och när de gick ner på stan så hängde jag en stund med Sandra, hennes kompis och kompisar till henne. 
Igår så följde jag med Rasmus och hans kompis ut för att gäddfiska för första gången. På stället vi stannade först var det dött och när det börja hagla och snöa lapphandskar så åkte vi vidare för att försöka få lite abborre. Isen hade inte gått än så gick längre ut på myren och mot älven för att testa där. Det var inte abborre vi fick på kroken utan där fick vi gädda. Närmare femtio stycken fick vi upp och minst lika många släppte. Jag tyckte de var stora, mellan två-fyra kilo, men för Rasmus och hans kompis så var det bara några små pluttar. Till slut blev jag less och klockan blev ganska mycket så jag tvingade grabbarna att åka hem. Gjorde mig snabbt klar för kvällen, åt middag och blev skjutsad till Hanna. Där spelade jag, Hanna, Moa, Juliana och Louise spel förbi midnatt och hade det jättetrevligt.
Idag, söndag, har jag och Rasmus varit och fikat hos hans jobbarkompis som fyllt år. Efter några timmar där så var det bara att plugga då jag kom hem. Har precis ätit middag och snart ska jag baka nå bröd och sen blir det söndagsmys!
 
Det är med skräckblandad förtjusning som jag ens håller i en fisk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0